Obamejang suspendovan

Navodno, Milan se ponovo aktivirao i u igri je za Gabonca, a piše se da je zainteresovan i Napoli, koji želi top pojačanje u januaru kako napao Skudeto
0 komentar(a)
Obamejang, Foto: Reuters
Obamejang, Foto: Reuters
Ažurirano: 16.11.2017. 20:43h

Pjer Emerik Obamejang i Borusija Dortmund su opet u svađi.

Ne zna se šta je razlog, ali je trener „milionera” Peter Boš potvrdio da za sjutrašnju utakmicu protiv Štutgarta ne računa na prvog strijelca koji je suspendovan.

Kako javljaju njemački mediji, uprava je odstranila reprezentativca Gabona iz ekipe zbog nediscipline. Izvjesno samo da se ne radi o uobičajenom kašnjenju s reprezentativne mini turneje, jer je Obamejang do večeras bio na spisku putnika za Štutgart.

Ovo nije prvi put da sjajni napadač ima problema s nedisciplinom. Zbog neodobrenog odlaska u Milano tokom prošle sezone, Tomas Tuhel ga je suspendovao na jednu utakmicu.

Nova suspenzija je pokrenula raznorazne spekulacije koje se tiču dalje sudbine Obamejanga na „Vestfalenu”.

O njegovom odlasku priča se već dugo. Ljetos je praktično bio na vratima Pari Sen Žermena, ali je novi sportski direktor Antero Enrike stopirao transfer.

Navodno, Milan se ponovo aktivirao i u igri je za Gabonca, a piše se da je zainteresovan i Napoli, koji želi top pojačanje u januaru kako napao Skudeto.

Bonus video: