Obračun dva posljednja šampiona već u polufinalu

Polufinala Luštica bej studentske lige u futsalu, odigraće se u subotu 20. februara u sali Gimnazije "Slobodan Škerović (18 h)
52 pregleda 0 komentar(a)
Studentska liga, Foto: Boris Brnović
Studentska liga, Foto: Boris Brnović
Ažurirano: 18.02.2016. 09:36h

Polufinala Luštica bej studentske lige u futsalu, odigraće se u subotu 20. februara u sali Gimnazije "Slobodan Škerović. Prvi duel polufinala, Fakultet za pomorstvo - Studentski dom PG2, počinje u 18 sati, dok je za sat kasnije zakazan derbi dva posljednja osvajača lige, Ekonomski fakultet - UDG1 (Univerzitet Donja Gorica).

Ekonomisti brane trofej protiv UDG1, koji je pretprošle sezopne baš u finalu savladao Ekonomski fakultet i osvojio titulu.

Ove sezone je u ligi učestvovalo 16 ekipa, koje su bile podijeljene u dvije grupe, a nakon sedam odigranih kola po četiri najbolje plasirane ekipe izborile su plasman u plej-of. Utakmice četvrtfinala odigrane su polovinom decembra prošle godine, a kao i prethodnih godina polufinalni mečevi igraće se početkom proljećnog semestra.

Ekonomisti i UDG 1 su se već sastali ove sezone u grupnom dijelu takmičenja, a u odličnom meču slavili su Ekonomisti 3:2.

Fakultet za pomorstvo pružao je odlične partije tokom cijele sezone, i zasluženo bio najbolji u grupi A. Ovaj fakultet je pobjednik lige bio 2007. godine, dok je ekipa Studentskog doma iz Podgorice nekoliko puta do sada izborila plasman u polufinale, ali nikada nije uspjela da se izbori za finalni meč.

Bonus video: