Očajni tereni: Sutjeska se vratila iz Međugorja, možda će i Budućnost

Podgoričani su u problemu, jer ako se vrate moraće da otkažu tri zakazane prijateljske utakmice, a treneru Branku Brnoviću potrebni su mečevi kako bi uigravao tim sa sedam novih fudbalera
1229 pregleda 1 komentar(a)
Sa prvenstvenog meča Budućnost - Sutjeska
Sa prvenstvenog meča Budućnost - Sutjeska

Vremenski uslovi, u kombinaciji sa lošim terenima, poremetili su planove stručnog štaba i fudbalera Sutjeske, koji su se vratili iz Međugorja pet dana prije nego što je planirano.

Nikšićani su morali da otkažu i dvije zakazane prijateljske utakmice - protiv Igmana i Nerevte iz Metkovića.

Jaka kiša koja pada ovih dana učinila je terene u Međugorju, Bosna i Hercegovina, praktično neuporebljivim za ozbiljniji rad.

Zbog toga je trener Nikola Rakojević komandovao pakovanje kofera i povratak u Nikšić.

U još većem problemu je Budućnost, koja je u Međugorju trebalo da ostane još duže - do 10. februara.

Sutjeska je, takođe, već imala dobre provjere, na turniru u Gabeli protiv domaćeg GOŠK-a i prvaka BiH Zrinjsog, Nikšićani su bili i na pripremama u Igalu, učestovaće i na turniru "Mimoze", dok je Budućnost odigrala samo jedan prijateljski meč, protiv Arsenala iz Tivta.

Podgoričani su u Međugorju zakazali duele sa Posušjem (3. februar), Čapljinom dan kasnije, kao i Neretvancem 9. februara.

I u Budućnosti razmišljaju da se vrate kući, ali im trebaju sparing-partneri - treneru Branku Brnoviću neophodne su utakmice kako bi uigravao tim u kojem je minulih dana stiglo sedam novih igrača.

Bonus video: