Ode navijača Vest Hema za Mojesa

„Nije bio sa nama dugo na terenu za trening, ali ono što nam je rekao nam se dobro urezalo u pamćenje. Sve je bilo kratko i direktno”, rekao je bek Rajan Frederiks
1589 pregleda 0 komentar(a)
Dejvid Mojes, Foto: Beta/PA Wire
Dejvid Mojes, Foto: Beta/PA Wire

Dejvid Mojes je u novembru 2017. preuzeo Vest Hem kada je bio u zoni ispadanja, ostavio ga u Premijer ligi, ali nije dobio novi ugovor.

„Čekićari” su umjesto njega doveli Manuela Pelegrinija, ali je nakon njegovog otpuštanja pozvan upravo Škot.

Na drugom debiju nekadašnjeg menadžera Evertona i Mančester junajteda, Vest Hem je savladao Bornmut 4:0 i izazvao ode navijača na društvenim mrežama.

Posebno se potenciraju riječi novog-starog menadžera o tome šta je rekao Felipeu Andersonu, koji je bio u lošoj formi.

„Pitao sam ga da li je Brazilac. Brazilci daju golove, prave razliku, rade nešto čime čine sve nas uzbuđenim, a rekao sam mu da on to ne radi. Rekao sam mu da mi da brazilski gol i, da budem pošten, on je to uradio”, opisao je Mojes pogodak bivšeg igrača Lacija.

Jedan od navijača je prokomentarisao da je Pelegrini da debiju izgubio 4:0, a Mojes pobijedio 4:0 i pokazao da je bolji trener, a potencira se i izjava Rajana Frederiksa.

„Nije bio sa nama dugo na terenu za trening, ali ono što nam je rekao nam se dobro urezalo u pamćenje. Sve je bilo kratko i direktno”, rekao je 27-godišnji defanzivac.

Ali, 56-godišnjak iz Glazgova nije pobjedom nad Bornmutom oduševio navijače, koliko najavom utakmice 1/32 finala FA kupa sa Gilingemom.

„U nedjelju idemo u Gilingem i želim da osvojim FA kup. Bio sam jednom u finalu, sada želim da podignem pehar”.

Bonus video: