Odlučio da se uozbilji i posveti fudbalu: Nejmar otkazao proslavu rođendana u Riju

Brazilski mediji javljaju da je Nejmar odlučio da se uozbilji, potpuno posveti profesionalnim obavezama, te da se to i vidi na terenu
1424 pregleda 0 komentar(a)
Nejmar, Foto: AP
Nejmar, Foto: AP

Dolazi doba godine kada u Brazilu kreću fešte, čija je kulminacija čuveni karneval u Riju.

Takođe, početak slavljeničkog perioda poklapa se i sa rođendanom najveće brazilske fudbalske zvijezde - Nejmara, koji će 5. februara napuniti 28 godina.

I nekako u ovo vrijeme, fudbaler PSŽ-a nađe način da skokne do domovine, iako je sezona u jeku, a najvažniji mečevi tek slijede.

Ove godine biće drugačije - Nejmar je otkazao proslavu, nakon kritika sa kojim je bio suočen minulih godina, pa je umjesto raskalašnih žurki u Riju odlučio da upriliči skromno slavlje u Parizu.

Ove godine neće putovati u Brazil ni u prvoj polovini marta, kada je rođendan njegovoj sestri Rafaeli (11. mart), koji nije propuštao.

Čak se spekulisalo i da simulira povrede da bi bio na Rafaelinoj zabavi...

Brazilski mediji javljaju da je Nejmar odlučio da se uozbilji, potpuno posveti profesionalnim obavezama, te da se to i vidi na terenu.

Igra odlično za PSŽ u posljednje vrijeme, u najboljem je periodu karijere od kada je došao iz Barselone, na posljednjih devet mečeva upisao je devet golova i osam asistencija...

Bonus video: