Odluka odložena za revanš u Bijelom Polju

Igralo se oprezno sa obje strane, pa je konačan rezultat u potpunosti preslikao dešavanja sa terena.
2 komentar(a)
Ažurirano: 04.06.2012. 08:28h

Odluka o tome ko će naredne sezone igrati u Prvoj ligi pašće u revanšu u Bijelom Polju - prvi meč baraža između Dečića i Jedinstva u Tuzima završen je bez golova. Igralo se oprezno sa obje strane, pa je konačan rezultat u potpunosti preslikao dešavanja sa terena.

U većem dijelu meča igralo se na sredini terena, a prvu šansu imao je kapiten domaćih Edin Lekić, koji je šutirao nakon sjajne asistencije Pepića a defanzivac gostiju Gojačanin dobro odreagovao. Nakon toga su i Bjelopoljci uzvratili preko Bande i Čindraka...

"Igrali smo protiv kvalitetnog rivala. Važno je, međutim, da smo sačuvali sopstvenu mrežu, pa će odluka o konačnom pobjedniku pasti u revanšu, u kojem će nam šanse biti podjednake. Nadam se da ćemo nastaviti uspješnu tradiciju i da ćemo i naredne sezone igrati u prvoligaškom društvu", kaže Hasim Đoković, sportski direktor Dečića, koji je zbog kazne trenera Boža Vukovića bio na klupi Tuzana.

I u nastavku je bilo slično - sa malo šansi, a baš kao i u prvom dijelu zaprijetio je domaćin... U 60. minutu Pepić je predriblao nekoliko protivničkih fudbalera, ali je Gojačanin ponovo bio na visini zadatka. Nakon toga i Bjelopoljci su pokazali malo želje u ofanzivi, ali je rezervista Boričić sa ivice šesnaesterca šutirao preko prečke.

"Nijesmo pružili ni pola od onoga što znamo, ali mislim da ćemo sve nadoknaditi u revanšu. A da smo zatresli protivničku mrežu, mogli smo već da završimo veći dio posla. No, i ovo je povoljan rezultat. Nadam se da ćemo u revanšu iskoristiti propušteno, te da ćemo naredne sezone igrati u elitnom rangu", kazao je Jovica Nikolić, trener Jedinstva.

Revanš u Bijelom Polju igra se u četvrtak.

DEČIĆ - JEDINSTVO 0:0

Tuzi - Stadion Dečića. Gledalaca: 1.500. Sudija: Željko Radunović (Cetinje). Pomoćnici: Đorđije Ražnatović (Cetinje), Miloš Asović (Berane). Žuti kartoni: Padović, Banda (Dečić), Gujaničić, Drašković, Kljajević (Jedinstvo).

Dečić: Pavićević -, Padović 6, Radulović 6,5, Gutić 6,5, Nelević 6, Đukić - (Vučković 5,5), Lekić 6,5, Nuhodžić 6 (Lazarević), Banda 6, Pepić 6,5, Adžović 6.

Jedinstvo: Gujaničić 6, Gojačanin 7, Vuković 6, Petrović 6, Fetahović 6,5, Drašković 6,5, Mirković 6,5, Babača 6,5 (Kalić), Čindrak 5,5, Stajić 6 (Kljajević 6), Vujačić 6 (Boričić 5,5).

Bonus video: