OFK Titograd upisuje novu generaciju fudbalera

Podgorički klub objavio da će se od 7. maja do 15. juna vršiti selekcija nove generacije pjetlića
593 pregleda 0 komentar(a)
Pjetlići OFK Titograda dominiraju u Crnoj Gori, Foto: Www.ofktitograd.me
Pjetlići OFK Titograda dominiraju u Crnoj Gori, Foto: Www.ofktitograd.me

Jedan od najvećih rasadnika fudbalskih talenata u Crnoj Gori, OFK Titograd, objavio je svojevrsni kasting za dječake rođene 2007. i 2008. godine.

U pozivu na zvaničnom klupskom sajtu, „romantičari” su objavili da će se od 7. maja do 15. juna vršiti selekcija nove generacije i da svi zainteresovani roditelji mogu djecu da prijave popunjavanjem aplikacione forme i dostavljanjem na mejl adresu pr@ofktitograd.me.

Treninzi će se obavljati tri puta sedmično - utorkom, četvrtkom i subotom od 18.30 do 19.30 časova, a vršiće ih trener pjetlića Mirko Šćepanović i njegov pomoćnik Vladan Savić.

Pjetlići OFK Titograda su, inače, najbolja ekipa u Crnoj Gori, jer su u dosadašnjem toku lige upisali 22 pobjede i remi!

Išli su i u Beograd, gdje su sa Crvenom zvezdom igrali 1:1, a Partizan savladali 5:4. Učestvovali su i na „Valter kupu” u Sarajevu, gdje su osvojili bronzu, a pobijedili su Inter iz Milana, Istanbul Basakšehir, Slovačko iz Slovačke i Spartak iz Banjaluke. Nastupili su i na turniru u Raškoj, gdje su pobijedili Vojvodinu i Crvenu zvezdu.

Bonus video: