Oglasio se Mauro Ikardi: Evo šta je poručio svim Interistima

Ikardi je prije 15-ak dana ostao bez kapitenske trake, nakon što je odbio da potpiše novi ugovor sa klubom, a od tada nije igrao nijedan meč, navodno zbog povrede
4983 pregleda 0 komentar(a)
Mauro Ikardi, Foto: AP
Mauro Ikardi, Foto: AP

Mauro Ikardi se konačno oglasio.

Argentinski napadač, umjesto koga je minulih dana govorila njegova supruga i agent Vanda, objavio je saopštenje u kome je iskazao ljubav prema Interu.

Ikardi je prije 15-ak dana ostao bez kapitenske trake, nakon što je odbio da potpiše novi ugovor sa klubom, a od tada nije igrao nijedan meč, navodno zbog povrede.

Navijači i fudbalska javnost okrivili su Vandu zbog svega, a Mauro je postao nepoželjna osoba i u svlačionici, zbog njenih komentara.

Pismo bi moglo sve da promijeni.

View this post on Instagram

? #MI9

A post shared by Mauro Icardi - MI9 (@mauroicardi) on

"Ovo je najteže vrijeme kada se iskrena ljubav pokazuje. U tim momentima odlučio sam da ostanem u Interu i sa Interom. Vrijeme kada sam osjetio da mojim golovima mogu da pomognem Interu da bude jači", napisaoje Ikardi.

"Jači od finansijskog-fer pleja, svih teškoća, zbog kojih su nas mnogi otpisali. I pored svega, uvijek sam želio da ostanem, zbog ljubavi prema ovim bojama. Odbio sam ponude koje drugi igrači teško da bi odbili.

Igrao sam sa bolom, koji me dovodio do suza nakon mečeva i u danima koji su slijedili. Ali, zaboravljao sam na bol, samo sa jednim ciljem da dam sve što mogu za ove boje. Za Inter. Sa Interom", naveo je Ikardi.

"Za mene postoji samo Inter. Moju djecu sam naučio da je pobjeđivanje teško, ali da pobjede sa Interom imaju poseban značaj, koji samo iskreni 'interista' može da razumije i osjeća. Oči moje djece ne lažu.

Ispunio sam san, san svih 'interista', da se vratimo u Ligu šampiona. Bio sam kapiten.

Uvijek sam poštovao navijače, saigrače, klub i trenere. Sarađivao sam sa svima u klubu, na terenu i van njega. Mislim da su i navijači vidjeli kako patim, plačem, borim se, ali i kako uživam igrajući u ovom dresu. Za Inter. Sa Interom", naveo je, između ostalog, Ikardi.

Bonus video: