Oglasio se Rajola: Ostavite Điđa na miru, kriv je Milan

"Ja bih volio da Milan opet bude veliki. Zastupam četvoricu igrača u prvom timu, u mom je interesu da imaju velike rezultate, da osvajaju trofeje", kazao je Rajola
0 komentar(a)
Donaruma, Foto: Reuters
Donaruma, Foto: Reuters
Ažurirano: 14.12.2017. 21:07h

Mino Rajola, jedan od najmoćnijih fudbalskih agenata, čovjek koji ne bi mogao slobodno da se prošeta Milanom, oglasio se nakon što je njegov klijent Đanluiđi Donaruma sinoć doživio brojne neprijatnosti na "San Siru", uvrede navijača i vidio pogrdne transparente na njegov račun.

Rajolina prijetnja da će 18-godišnji Điđo raskinuti ugovor sa "rosonerima" izazvala je revolt među "tifozima", koji su do suza doveli supertalentovanog golmana.

"Problem nije Điđo, problem su ljudi koji vode Milan", napisao je Rajola.

"Problem je projekat velikog Milana, koji ne postoji. Direktor Mirabeli ima problem sa mnom lično, a rješava ga preko Điđovih leđa. On, ni niko iz uprave Milana, nije osudio transparente i skandiranja sa tribina, jer im apsolutno odgovaraju i skreću pažnju sa osnovnih problema", stoji u Rajolinom pismu.

Po njegovom mišljenju, čelnici Milana su pokazali da ne mogu da vrate staru slavu evropskom i italijanskom gigantu.

"Ja bih volio da Milan opet bude veliki. Zastupam četvoricu igrača u prvom timu, u mom je interesu da imaju velike rezultate, da osvajaju trofeje", kazao je Rajola.

On je naglasio da je ponuda koju je Milan minulog ljeta uputio Donarumi bila velikodušna.

"Ali, njegovo srce je presudilo. On je želio Milan i ja sam ga podržao. Sada je naš interes da ode tiho, jer je to najbolje i za njega i za Milan", rekao je Rajola.

Oglasio se i mladi Donaruma, koji se, možda ni kriv ni dužan, našao na stubu srama. On je demantovao da je izjavio da je ugovor sa Milanom, po kome godišnje zarađuje šest miliona eura, potpisao pod psihičkim pritiskom.

"Bila je to užasna noć, kakvu nisam očekivao, ali nikada nisam izjavio niti napisao da sam potpisao ugovor pod moralnim nasiljem.... Forza Milan", stoji u njegovoj poruci.

Bonus video: