Ognjanović: Sada na miru mislimo na Rudar

Nikšićani nadoknadili minus iz prve utakmice u Beranama i golovima Ognjanovića i Kovačevića slavili sa 2:0 i plasirali se u osminu finala Kupa
0 komentar(a)
Mladost-Sutjeska, Foto: Savo Prelević
Mladost-Sutjeska, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 22.10.2014. 18:50h

Sa dva gola u mreži Berana (2:0), fudbaleri Sutjeske nadoknadili su minus iz prvog meča i ujedno izborili plasma u narednu rundu najmasovnijeg klupskog takmičenja.

Od prvog minuta domaći sastav imao je terensku inicijativu, a prvu priliku stvorli su u 4. minutu, kada se u šansi našao najbolji strijelac Sutjeske Goran Vujović. Dva minuta kasnije nakon centaršuta Lukića, u prilici su bili Masato i Igumanović.

Sredinom prvog dijela gosti su odgovorili – Poček je dodao do Tojošime, ovaj drugi je proslijedio Krstoviću, čiji udarac bio snažan ali i neprecizan.

Nakon što je Masato propustio priliku u 32. minutu, mreža Berana zatresla se tri minuta kasnije. Naime, slobodan udarac sa desne strane izveo je Lukić, a Ognjanović je glavom poslao loptu u metu - 1:0.

Osim rezultatskog, gosti su od 60. minuta imali i brojčani minus na terenu s obzirom da je u svlačionicu morao Milovan Nikolić, nekadašnji fudbaler Sutjeske.

A sve dileme o pobjedniku otklonjene su u 66. minutu, kada je Vujović uposlio Kovačevića kome nije bilo teško da ovjeri trijumf.

Da su imali spretnosti u završnici, posebno Lončar i Pejović do kraja meča pobjeda je mogla biti i ubjedljivija.

"Ostvarili smo zacrtani cilj. Uslovi za igru bili su teški, međutim, sve je završeno kako treba. Sada na miru možemo da se spremamo za derbi meč koji nas očekuje u Pljevljima", kratko je istakao Dejan Ognjanović, defanzivac Sutjeske.

Bonus video: