Olmo hoće u Barselonu

"Proveo sam šest divnih godina u Masiji i tamo sam naučio stvari za cijeli život. Zato bi najbolje za mene bilo da odem iz Zagreba i vratim se u Kataloniju“, poručio je Olmo
2220 pregleda 0 komentar(a)
Dani Olmo, Foto: AP, AP, AP
Dani Olmo, Foto: AP, AP, AP
Ažurirano: 02.01.2020. 12:53h

Fudbaler zagrebačkog Dinama, Dani Olmo kazao je da bi za njega bilo najbolje da već u januaru pređe u Barselonu.

Tim iz Španije poslao je ponudu za Španca, alidetalji još uvijken ijesu poznati. Ipak, Dinamo igrača neće pustiti ispod 40 miliona eura.

“Ne znam da li će me Barselona otkupiti sada ili na ljeto, to je pitanje za moje zastupnike. Ali, ako se klubovi nađu oko cijene, najbolje bi za mene bilo da odem sada. Jako me čini srećnim to što se priča o interesovanju Barselone i što tamo razmišljaju o mom povratku. Proveo sam šest divnih godina u Masiji i tamo sam naučio stvari za cijeli život. Zato bi najbolje za mene bilo da odem iz Zagreba i vratim se u Kataloniju“, poručio je Olmo.

Mladi fudbaler planira da igra na Evropskom prvenstvu naredne godine.

“Vrijeme mi je da idem. Cilj mi je da igram EURO i biće mi teško da to učinim ako u narednim mjesecima budem igrao u slabijem takmičenju. Nije cilj samo da igram EURO, već i da nastavim svoj dalji napredak. Iskreno, spreman sam da napravim sljedeći korak u karijeri“.

Bonus video: