Omladinci izgubili od Sjeverne Makedonije

Domaći se revanširali timu Milorada Pekovića
974 pregleda 0 komentar(a)
Sa jedne od prethodnih utakmica, Foto: FSCG
Sa jedne od prethodnih utakmica, Foto: FSCG

Omladinska reprezentacija Crne Gore poražena je rezultatom 2:0 od Sjeverne Makedonije.

Nakon dobre igre i trijumfa od 1:0 u prvom meču, izabranici Milorada Pekovića nijesu uspjeli da to ponove i u revanšu.

„Bili smo dobri u uvodnom dijelu utakmice, imali i neke šanse, ali smo u finišu prvog dijela primili gol zbog manjka koncentracije u odbrani. I u nastavku smo pokušavali da dođemo do pogotka, međutim, promašili smo neke solidne prilike. Na ove dvije utakmice prikazali smo neke dobre strane, ali i neke segmente na kojima moramo da radimo u narednom periodu”, kazao je selektor Peković.

„Sokoli” su imali prvu šansu na meču, u 12. minutu Ivan Vukčević je bio sam na desetak metara, ali je golman domaćih odbranio njegov šut.

U 37. minutu Sjeverna Makedonija je povela. Gužvu u šesnaestercu Crne Gore najbolje je iskoristio Kuštrim Tairi, koji je sa tri metra poslao loptu u mrežu.

Šansu za izjednačenje propustio je Matija Račić u 44. minutu, kada je poslije kornera šutirao preko gola sa nekoliko metara.

U nastavku nije bilo izglednijih šansi, sve do posljednjeg minuta i pogotka Davida Toševskog.

SJEVERNA MAKEDONIJA - CRNA GORA 2:0

Skoplje - Stadion „Boris Trajkovski”. Sudija: Krunislav Georgijev (Sjeverna Makedonija). Strijelci: Tairi u 37. i Toševski u 90. minutu. Žuti kartoni: Toševski (Sjeverna Makedonija), Cvijović (Crna Gora)

Sjeverna Makedonija: Andov, Jankulov, Dimovski, Đurkovski, Toševski, Suhelj (od 70. Tripčevski), Tairi (od 80. Voša), Tasevski, Novevski (od 80. Maksimov), Todorovski, Ali (od 65. Nikolov).

Crna Gora: Pejović, Drinčić, Nikočević, Radenović (od 67. Stešević), Račić (od 57. Mudreša), Dubljević (od 57. Janjić), I. Vukčević, P. Vukčević (od 82. Cvijović), Osmanović, Muzurović (od 82. Vuković), Bojović.

Bonus video: