Ostrvo se trese, Zlatan stiže u Premijer ligu

“Mnogo zanimljivih stvari će se desiti ovog ljeta. Budite strpljivi i imaćete o čemu da pišete. Budućnost izgleda veoma dobro”, u svoj stilu je rekao Ibrahimović novinarima
8 komentar(a)
Zlatan Ibrahimović, Foto: Reuters
Zlatan Ibrahimović, Foto: Reuters
Ažurirano: 27.03.2016. 21:18h

Pep Gvardiola stiže u Mančester siti, Žoze Murinjo u Mančester junajted, Karlo Anćeloti u Bajern.

Čitav svijet se sprema za pojačanja koja će dovesti tri najbolja trenera svijeta, ali će u centru pažnje, šta god da oni urade, biti Zlatan Ibrahimović.

Fenomenalni napadač je i definitivno prelomio da napusti Pari Sen Žermen i spreman je za novo poglavlje u izvanrednoj karijeri, ono o kojem su mnogi maštali - da zaigra u Premijer ligi.

Ni ponuda od 75 miliona eura po sezoni iz Kine nije ubijedila Ibrakadabru da ostane dužan publici i sebi tu epizodu na Ostrvu. Prelomio je, ide u Englesku.

“Da. Mogu da potvrdim da postoji interes iz Engleske. Premijer liga je najvažnija liga na svijetu. Vidjećemo čemu to vodi”.

“Kada kucne čas i kada sve karte budu otvorene na stolu, tada ću odlučiti šta želim. I vidjećemo koja strana je više zainteresovana. Ovo je kao brak. Obje strane moraju da žele istu stvar i da je žele podjednako jako”.

“Mnogo zanimljivih stvari će se desiti ovog ljeta. Budite strpljivi i imaćete o čemu da pišete. Budućnost izgleda veoma dobro”, u svoj stilu je rekao Ibrahimović novinarima.

Švedski internacionalac ex-YU korijena se zahvalio Pari Sen Žermenu.

“Proveo sam četiri fantastične godine u Parizu. Odnos koji sam imao sa svima u klubu je pozitivan. Uradili su sve što su mogli za mene i moju porodicu. Hvala im”, poručio je Zlatan.

Dakle, na pomolu je veliki obračun engleskih velikana za igrača za kakvim Premijer liga vapi godinama.

Na pol-poziciji je Mančester junajted, Arsen Venger želi da ispravi grešku i dovede ga u Arsenal, a u igri je Čelsi i jedan neočekivani autsajder - Vest Hem.

“Čekićari” preseljenje na novi stadion žele da proslave uz jedan od najvećih transfera u istoriji engleskog fudbala, ali je jasno da ih čeka nemoguća misija.

Jedino je jasno da nema šansi da ode u Mančester siti, jer se ne podnosi sa Gvardiolom.

Bilo kako bilo, čovjek na čiji sajt ne može da se uđe sa mobilnih telefona, jer piše da je “Zlatan previše velik za tvoj mobilni telefon”, stvarno je previše velik da ne bi igrao u finansijski najmoćnojoj ligi na svijetu.

Sa njim, gdje god da bude igrao, biće i najatraktivnija, jer takve zvijezde odavno nije bilo na Ostrvu...

Bonus video: