Otvoren konkurs za najbolji tim

"Najvažnije je u ovom trenutku da ispunimo plan i program rada, odnosno da nas zaobiću povrede", istakao je Jovan Nikolić, vezista Sutjeske.
2 komentar(a)
Sutjeska, Jovan Nikolić, Foto: Luka Zeković
Sutjeska, Jovan Nikolić, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 26.01.2015. 15:39h

Na prvu fazu priprema fudbalera Sutjeske stavljena je tačka. Nakon desetak dana rada kraj Bistrice, aktuelni šampion od danas nastavlja sa radom na crnogorskom primorju, tačnije u Igalu, gdje će u narednih 14 dana kroz seriju kontrolnih mečeva uigravati tim za proljećni dio šampionata.

Izabranici Mileta Tomića, po svemu sudeći, nastavak sezone dočekaće znatno jači. Naime, nakon dolaska Draška Božovića, na korak od potpisa je i Andrija Delibašić koji će, najvjerovatnije, krajem naredne sedmice staviti paraf na šestomjesečnu vjernost klubu u kojem je i ponikao.

A kako sada stvari stoje, na prelazni rok nije stavljena tačka, jer je želja svih da se angažuje još jedan provjereni fudbaler, koji bi bio pojačanje u pravom smislu te riječi.

Sa druge strane, najbliži odlasku je Vladimir Jovović koji se o svemu dogovorio sa Crvenom zvezdom, preostalo je samo da čelnici našeg i srpskog prvoligaša pronađu model oko isplate obeštećenja.

"Zasada sve protiče u najboljem redu. Dobro radimo, vjerujem da ćemo se kroz prijateljske mečeve na primorju adekvatno pripremiti za nastavak sezone. Poznatno je da nas očekuje borba na dva fronta. O ambicijama neću govoriti, sve se zna".

"Najvažnije je u ovom trenutku da ispunimo plan i program rada, odnosno da nas zaobiću povrede jer je to u ovom trenutku vrlo bitno. Imamo dovoljno vremena da tempiramo formu i budemo pravi kada to bude najpotrebnije".

"Svakako da rezultat u ovom dijelu priprema nije toliko važan, ali potrudićemo se da ostavarimo što više pobjeda. U svakom slučaju imamo dovoljno vremena da složimo sve kockice", istakao je Jovan Nikolić, vezista Sutjeske.

Bonus video: