Oven: Liverpul je snažan, ali će Real ponovo biti prvak Evrope

Legenda Liverpula, koja nije iskazala potencijal u Realu, očekuje spektakularno finale i mnogo golova 26. maja na Olimpijskom stadionu
0 komentar(a)
Majkl Oven, Foto: Screenshot (Youtube)
Majkl Oven, Foto: Screenshot (Youtube)
Ažurirano: 20.05.2018. 07:40h

Nekadašnji fudbaler Liverpula i Reala Majkl Oven uvjeren je da će madridski tim pobijediti Liverpul i odraniti trofej Lige šampiona u Kijevu.

Legenda Liverpula, koja nije iskazala potencijal u Realu, očekuje spektakularno finale i mnogo golova 26. maja na Olimpijskom stadionu, piše B92.

"Sastaće se dva različita stila. Liverpul igra dobro protiv velikana i voli da drži loptu i napada, mislim da će biti odlično finale sa mnogo golova. Real je favorit i uvijek pobjeđuje ono što mora... Već sam rekao ranije, opet će osvojiti Ligu šampiona", rekao je Oven za Marku.

Bivši reprezentativac Engleske, zaposlen na jednoj britanskoj televiziji, kaže da se u finalu sastaju ekipe po njegovoj mjeri.

"Liverpul je snažan, Real ima veliko iskustvo u ovakvim utakmicama i igrače koji rješavaju poput Ronalda, Iska... Podsjećam da je Liverpul bio šampion Evrope 2005. godine, a sada ima jaču ekipu", dodao je svojevremeno najbolji fudbaler svijeta.

Oven je ponikao na Enfildu, za osam godina dao je 158 golova za "crvene", prije nego što je 2004. prešao u Real Madrid, ali se tu zadržao samo jednu sezonu.

Poslije loše godine u Madridu nije uspio da se vrati u staru formu, zbog čega je imao slab učinak u Njukaslu, Mančester Junajtedu i Stouku.

Bonus video: