Palota: Monći je imao potpunu kontrolu

Dao sam Monćiju slobodu da izabere trenera kojeg je želio, da sastavlja tehnički tim, da upravlja skautingom i kupuje igrače. Gledajući na rezultate, jasno je da je bilo neuspješno, kazao je Palota
1181 pregleda 0 komentar(a)
Džejms Palota i Roman Monći
Džejms Palota i Roman Monći
Ažurirano: 18.03.2019. 21:42h

Džejms Palota, predsjednik Rome, izrazio je čuđenje povodom izjava koje je dao Ramon Monći, istakavši da je novom direktoru Sevilje dao potpunu kontrolu.

Monći je nedavno dobio otkaz u "vučici" nakon loših rezultata, ali i ne toliko uspješnih transfera u rimskom klubu, a poslije dvije godine vratio se u andalužanski tim u kojem je radio 17 godina.

Na svojoj prvoj konferenciji za štampu, Monći je izjavio da se njegovo mišljenje često mimoilazilo sa Palotinim.

- Od početka sam bio vrlo jasan o smjeru kojim bi trebalo da idemo i zato sam uložio mnogo novca da dovedem Monćija kod nas. Odmah sam naglasio da želim vrhunske trenere, doktore, skaute, sve zajedno sa vrhunskom organizacijom. Dao sam potpunu slobodu Monćiju u vezi ovih stvari. Dao sam mu slobodu da izabere trenera kojeg je želio, da sastavlja tehnički tim, da upravlja skautingom i kupuje igrače. Gledajući na rezultate, jasno je da je bilo neuspješno. - kazao je Palota.

Bonus video: