Partizan i Zvezda postigli dogovor o smjeni Karadžića

Potpresjednik “crveno-bijelih” Kokeza je u ime kluba sa “Marakane” zadužen da razgovara sa predstavnicima ostalih superligaša o podršci inicijativi za smjenu Karadžića
4 komentar(a)
Ažurirano: 15.08.2013. 20:30h

Kako “MOZZART Sport” saznaje, predsjednik FS Srbije Tomislav Karadžić izgubio je podršku Partizana!

Prvi čovjek “crno-bijelih” Dragan Đurić u četvrtak je na sastanku sa potpredsjednikom vječitog rivala Slavišom Kokezom donio odluku da okrene leđa svom prethodniku na mjestu predsjednika šestostrukog uzastopnog šampiona Srbije.

Jasno je da će Karadžić teško uspjeti da sačuva poziciju čelnog čoveka FSS, sada kada su protiv njega dva najveća i najtrofejnija srpska kluba.

Kako “MOZZART Sport” saznaje, danas su u jednom beogradskom restoranu na Savi ručali Dragan Đurić i Slaviša Kokeza.

Prema izjavama pojedinih prisutnih gostiju, čelnici dva najveća srpska kluba, pričali su prijateljski, bez oštrih tonova i saopštenja koja su vječiti rivali objavljivali ovih dana.

“MOZZART Sport” nezvanično saznaje i da je tema razgovora bila inicijativa Crvena zvezde za smjenu predsjednika FSS-a Tomislava Karadžića, kao i promjene u srpskom fudbalu.

Inače, potpresjednik “crveno-bijelih” Kokeza je u ime kluba sa “Marakane” zadužen da razgovara sa predstavnicima ostalih superligaša o podršci inicijativi za smjenu Karadžića.

Bonus video: