Partizan ne može ni sa igračem više, Čuka izgubio, Hajduk se provukao

Partizan, sa Markom Jankovićem u prvoj postavi, nije uspio da slomi otpor poljskog Zaglebja, iako je skoro cijelo drugo poluvrijeme imao igrača više - duel u Beogradu završen je 0:0.
1 komentar(a)
Partizan Zaglebje, Foto: BETA
Partizan Zaglebje, Foto: BETA
Ažurirano: 14.07.2016. 21:18h

Širom Starog kontinenta večeras su odigrane 33 utakmice 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Partizan, sa Markom Jankovićem u prvoj postavi, nije uspio da slomi otpor poljskog Zaglebja, iako je skoro cijelo drugo poluvrijeme imao igrača više - duel na nekadašnjem armijskom stadionu u Beogradu završen je 0:0.

Slično je mogao da se završi i duel Vojvodine i velškog Konahsa, ali su Novosađani, sa Markom Kordićem na golu, opravdali ulogu favorita četiri minuta prije kraja i slavili 1:0. Gol je postigao Paločević.

Najgore je prošao treći srpski predstavnik, Čukarički, koji je sa Mandićem, Kajevićem i Lagatorom u prvoj postavi, poražen 2:0 u Mađarskoj od Videotona.

Luka Rotković je odigrao posljednjih 25 minuta u remiju Dinamo Minska i irskog Sent Patriksa (1:1), dok je Darko Nikač zamijenjen u domaćem porazu MTK od azerbejdžanske Gabale (1:2).

Zamijenjen je i Vukan Savićević, u iznenađujućem remiju njegovog Slovana u Bratislavi sa letonskom Jurmalom (0:0).

Maribor je igrao 0:0 kod kuće sa Levskim iz Sofije, dok je splitski Hajduk izvukao 2:2 protiv Iasija u Rumuniji, iako je gubio 2:0.

Marko Šćepanović je ostao na klupi Kukešija, a tim koji u prošlog rundi eliminsao Rudar, izvukao je pristojan poraz od bečke Austrije na "Ernst Hapelu" (1:0).

Revanši su narednog četvrtka.

Bonus video: