Partizan sa dva gola prednosti ide u Tursku, Rijeka ubjedljiva protiv Aberdina, lako za favorite

Favoriti, timovi iz najjačih liga, imali su lak posao
5444 pregleda 3 komentar(a)
Sa meča Partizan - Malatija, Foto: MILOS MISKOV
Sa meča Partizan - Malatija, Foto: MILOS MISKOV

Fudbaleri Partizana stekli su dva gola prednosti u duelu sa Malatijom, ali i propustili šansu da u Beogradu praktično obezbijede prolaz u plej-of.

Slavili su 3:1 protiv turskog tima, u meču u kome su pored tri postignuta gola propustili da realizuju još četiri zicera.

Tim Sava Miloševiča je poveo preko Umara Sadika u četvrtom minutu, da bi nakon serije promašaja Takuma Asano pogodio za 2:0 u 67. minutu.

Malatija je značajan gol u gostima postigla iz kornera u 84. minutu (Čebake), a konačan rezultat postavio je Sejduba Suma iz penala u finišu meča.

Posljednjih 15-ak minuta u Partizanovom dresu odigrao je Igor Vujačić, koji je upisao debi na 25. rođendan, dok je Aleksandar Šćekić bio u startnom timu.

Favoriti, timovi iz najjačih liga, imali su lak posao.

Vulverhempton je kao gost sa 4:0 savladao Pjunik 4:0, u kome je u drugom dijelu igrao Marko Burzanović.

Torino je sa 5:0 savladao bjeloruski Šahtjor, Ajntraht istim rezultatom u gostima pobijedio Vaduz, Espanjol sa 3:0 bio bolji od Lucerna u Švajcarskoj...

Lijep rezultat ostvarila je Rijeka - 2:0 kod kuće protiv Aberdina (Momčilo Raspopović je igrao 20-ak minuta), dok je Sarajevo izgubilo od BATE Borisova na Koševu 2:1.

Zrinjski, sa Stanišom Mandićem u startnoj postavi, ubjedljivo je izgubio od Malmea u gostima 3:0.

Švedski Norčeping, Seada Hakšabanovića, remizirao je kod kuće sa Hapoel Ber Ševom (1:1), dok je Legija, Marka Vešovića, igrala bez golova sa Atromitosom u Varšavi.

Bonus video: