Pavlović razigrao Titograd, Zeta opet grize, Rudar na brazilski šmek

Ovo su igrači koji su obilježili 18, vanredno kolo Telekom 1. CFL. Naredna runda, posljednja u prvom dijelu sezone, na programu je već sjutra
374 pregleda 0 komentar(a)
Vojin Pavlović, Foto: Savo Prelević
Vojin Pavlović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 07.12.2018. 11:11h

OFK Titograd i Zeta, ubjedljivim pobjedama, obilježili su srijedu na terenima CFL-a. U derbiju između Budućnosti i Sutjeske gledana je prosječna fudbalska predstava, ali je ipak bilo nekoliko pojedinaca koji su odigrali barem malo iznad prosjeka.

Damir Ljuljanović (OFK Titograd) - OFK Titograd igra ljepše, ofanzivnije nego na početku sezone, ali dopušta i protivnicima da stvaraju šanse - golman Ljuljanović je odbranio svaku protiv Petrovca.

Stefan Milić (Budućnost) - Mladi kapiten Podgoričana mogao je i da postigne gol u derbiju protiv Sutjeske - štoper, na prirodnoj poziciji desnog beka.

Igor Vujačić (Zeta) - Zetina odbrana je najbolja u ligi (samo osam primljenih golova), a Vujačić najbolji igrač te odbrane.

Radule Živković (OFK Titograd) - Uz dobru igru u defanzivi, mogao i da se upiše u strijelce - njegov „projektil” sa preko 30 metara odbranio je golman Petrovca.

Stefan Cicmil (Sutjeska) - Nevjerovatna reakcija na gol-liniji, odbrana Raičevićevog udarca glavom, kada su svi vidjeli loptu u mreži. Moguće da je i sačuvao lidera poraza pod Goricom.

Marko Vučić (Sutjeska) - Dva puta se elegantno prošetao po lijevoj strani, skoro do mreže Budućnosti...

Vojin Pavlović (OFK Titograd) - Dva gola, jedan fantastičan, a tri na posljednja dva meča - i mnogo više nego što se traži, od veziste Titograda.

Goran Milojko (Zeta) - U posljednje vrijeme, među najboljim igračima Zete, drugoplasiranog tima na tabeli. Gol protiv Lovćena.

Goran Burzanović (Iskra) - Najmanji na terenu, a postigao je gol glavom, pored štopera Rudara - sa obje ruke prihvatio ukazanu šansu.

Marko Ćetković (Sutjeska) - Golčina protiv Budućnosti, jedan od najljepših u sezoni - samo to je bilo dovoljno...

Danilo Pešukić (Zeta) - Asistencija, pa gol - bio je prava napast za odbranu Lovćena, sa desne strane.

Miloš Mijić (Budućnost) - Iako je propustio nekoliko mečeva zbog povrede, ove sezone vjerovatno najbolji igrač Budućnosti. Gol za 1:1 protiv Sutjeske koji je ostavio Podgoričane u trci za titulu.

Petar Vukčević (Grbalj) - Načeo Mornar iz penala, ali ne samo to - bio je pokretač većine akcija Grbljana.

Patrik Felipe (Rudar) - Nije ušla protiv Budućnosti, ušla je protiv Iskre, i to na efektan način - Brazilac je snaga Pljevljaka.

Zoran Petrović (OFK Titograd) - Konačno razigran - gol i asistencija, za najubljedljivu pobjedu OFK Titograda, zapravo prvu ove sezone koja nije bila s jednim golom razlike (3:0 protiv Lovćena).

Ivan Vukčević (Zeta) - Zeta je imala tri Vukčevića u prvoj postavi, Ivana je razdvojio gol od, takođe odličnih Đorđija i Stefana.

Bonus video: