Peđa Mijatović: Ne znam je li zbog Zidana i Kristijana, ali ovaj Real ne šalje dobre signale

"Vjerujem da će situacija u Ligi šampiona biti bolja na proljeće, ali sada je najvažnija koncentracija na Mundijalito", kazao je bivši crnogorski fudbaler i legenda Reala
2349 pregleda 0 komentar(a)
Predrag Mijatović
Predrag Mijatović

Najteži poraz u istoriji evropskih takmičenja na "Bernabeuu", zvižduci navijača, Iskov bijes i nedisciplina - košmarna noć je iza fudbalera Reala, koji su sinoć izgubili od CSKA 3:0 u posljednjem kolu grupne faze Lige šampiona.

Poraz nije ostavio formalne posljedice, prvo mjesto u grupi i plasman u osminu finala ranije su obezbijeđeni, ali šampion Evrope je srozao ugled.

Što je najgore, ne i prvi put ove sezone...

"Ne znam da li je zbog odlaska Zidana ili Kristijana, da li zbog toga što na ljeto nije dovedeno veliko pojačanje, ili zato što je Svjetsko prvenstvo izmorilo igrače - ne znam koji su razlozi, ali ovaj Real ne igra dobro i ne šalje dobre signale.Volio bih da griješim, ali ovo nije ni sjenka Reala prethodnih godina ", kazao je Predrag Mijatović za "Kadena Ser".

A nove obaveze čekaju - uskoro će Svjetsko prvenstvo za klubove...

"Vjerujem da će situacija u Ligi šampiona biti bolja na proljeće, ali sada je najvažnija koncentracija na Mundijalito", kazao je bivši crnogorski fudbaler i legenda Reala.

Mijatović zna šta znače zvižduci navijača...

"Jasno je da nisu zadovoljni. Čak i kada Real pobjeđuje, a to ne radi sa stilom koji je dostojan Reala, oni su ljuti. A tek sada...", kazao je Mijatović.

Bonus video: