Pelegrini: Klop je navikao da pobjeđuje golovima iz ofsajda

"Dali su gol iz ofsajda od jednog metra, a u posljednjem minutu je bio opet ofsajd Origija, a sve je bilo pred linijskim sudijom"
997 pregleda 0 komentar(a)
Manuel Pelegrini, Foto: Reuetrs
Manuel Pelegrini, Foto: Reuetrs
Ažurirano: 05.02.2019. 09:21h

Menadžer Vest Hema, Manuel Pelegrini, rekao je sinoć nakon remija sa Liverpulom da je zadovoljan rezultatom, ali i da je njegov tim propustio šansu da dođe do tri boda.

"Imali smo veliki broj šansi da pobijedimo na ovoj utakmici. Bio je remi samo zato što su oni postigli gol poslije očiglednog ofsajda. Kada igrate protiv tima koji je postigao veliki broj golova, a ima najbolju odbranu u ligi, moram da budem zadovoljan igrom, ali i razočaran rezultatom. Moramo da rastemo i budemo konstantniji u svojim akcijama, bez obzira ko nam je protivnik“, rekao je Pelegrini.

Argentinski stručnjak je govorio i o svom kolegi na klupi Liverpula, Jirgenu Klopu. Prisjetio se kada je, kao trener vodio Malagu protiv Borusije 2013. godine u četvrtfinalu Lige šampiona.

"Klop je navikao da pobjeđuje sa golovima iz ofsajda. Dobio me je kada sam bio u Malagi sa golom koji je pao poslije ofsajda od sedam metara. Tako da ne može da se žali na bilo šta. Dali su gol iz ofsajda od jednog metra, a u posljednjem minutu je bio opet ofsajd Origija, a sve je bilo pred linijskim sudijom. Rekao sam tokom nedelje da moramo da dobijemo ovaj meč za naše navijače,i ako ćemo da pomognemo Mančester Sitiju, i to je moj klub takođe. Možda se zato menadžeru Liverpula ovo nije svidjelo", dodao je Pelegrini.

Bonus video: