Pelegrini: Nastasić ide samo ako bude dobre ponude

0 komentar(a)
Nastasić, Foto: Beta/AP
Nastasić, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 09.01.2015. 15:03h

Trener Mančester sitija Manuel Pelegrini rekao je danas da će srpski fudbaler Matija Nastasić napustiti taj klub jedino u slučaju dobre ponude.

Britanski mediji su prethodnih dana pisali da je Nastasić na izlaznim vratima Sitija, kao i da je za njega zainteresovano nekoliko klubova, među kojima je i njemački Šalke.

Takođe, u istoj poziciji nalazi se još jedan fudbaler šampiona Premijer lige, Skot Sinkler.

"I Nastasić i Sinkler rade sa nama bez ikakvih problema. Oni su dio ekipe. Vidjećemo da li će biti dobrih ponuda i za njih i za klub. Ako ih ne bude, oni ostaju ovdje", rekao je Pelegrini, prenosi BBC.

Mančester siti u posljednje vrijeme ima dosta problema s povredama napadača, a novinare je zanimalo da li će ekipu pojačti napadač Svonsija Vilfred Boni.

"Odgovoriću vam na to pitanje kada budem imao više informacija. Mi smo prethodnog mjeseca analizirali situaciju i shvatili da nam je potreban jedan napadač. Trenutno razmatramo ko je najbolja opcija za nas", kazao je on.

Na pitanje novinara da prokomentariše medijske navode da će napustiti Siti i preuzeti Barselonu, Pelegrini je rekao da je srećan u Mančesteru i da ne razmišlja o preuzimanju katalanskog kluba.

Njegova ekipa sastaće se sjutra sa Evertonom u 21. kolu Premijer lige.

"Očekuje nas težak duel s Evertonom. Oni možda nisu u najboljoj formi, ali imaju veoma dobru ekipu. Ukoliko želimo da nastavimo niz dobrih rezultata moraćemo da odigramo na veoma visokom nivou, kao i svaki meč u posljednje vrijeme", kazao je Pelegrini.

Šampion Engleske je u posljednjih 11 utakmica upisao devet pobjeda i trenutno dijeli prvo mjesto sa Čelzijem u Premijer ligi sa po 46 bodova.

Bonus video: