Perišić podnio ostavku, Mladost traži trenera

Gotovo je nevjerovatno da je aktuelni prvak još na drugom mjestu, iako je osvojio samo tri boda u posljednjih pet kola.
502 pregleda 8 komentar(a)
Goran Perišić, Foto: Filip Roganović
Goran Perišić, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 01.04.2017. 19:58h

Čelnici Mladosti smijenili su krajem prve polusezone šampionskog trenera Nikolu Rakojevića, a već nakon sedam proljećnih kola traže novog šefa stručnog štaba - ostavku je danas, nakon serije loših rezultata, podnio Goran Perišić.

Neposredan povod je poraz od Iskre, koja je iznenadila Podgoričane i na Starom aerodromu slavila sa 2:1.

O dostizanju Budućnosti se u taboru Mladosti više ne razmišlja (razlika je osam bodova), a gotovo je nevjerovatno da je aktuelni prvak još na drugom mjestu, iako je osvojio samo tri boda u posljednjih pet kola.

Mladost je sa dva gola presudio napadač Iskre Rodoljub-Roki Paunović, koji je na sedam mečeva drugog dijela sezone postigao isto toliko golova, a svom novom timu direktno donio 12 od 15 bodova, osvojenih na proljeće.

"Sve vrijeme tokom priprema za ovu utakmicu pričali smo da treba da obratimo posebnu pažnju na Paunovića, a on nam postigne dva gola", kazao je Perišić, prije nego što je čelnicima kluba saopštio svoju odluku.

Novog trenera Mladosti očekuje grčevita borba za plasman u Evropu, jer ništa više nije sigurno - Sutjeska i Zeta, naime, imaju samo po jedan bod manje.

Bonus video: