Pesničenje kraj Bistrice

Nakon prekršaja nad Šušnjarom u 20. minutu jedan od odbrambenih igrača Iskre bez lopte je punim dijelom stopala udario domaćeg napadača, što je bio signal za aktere da se fizički obračunaju
5 komentar(a)
Ažurirano: 04.08.2012. 21:42h

Kontrolni meč između Sutjeske i Iskre (6:0) obilovao je nemilim događaji na terenu.

Naime, nakon dosuđenog prekršaja nad Đorđem Šušnjarem u 20. minutu jedan od odbrambenih igrača Iskre bez lopte je punim dijelom stopala udario domaćeg napadača, što je bio signal za aktere da se fizički obračunaju.

Nakon što su fudbaleri oba tima razmijenili po nekoliko udaraca, na teren je utrčalo oko desetak „najhrabrih” pristalica sa zapadne tribine kako bi istjerali pravdu. Ipak, zahvaljujući brzoj intervenciji policije, koja je s pravom krenula ka „dvanaestom igraču“, spriječen je teži incident.

Nakon više nego ružnih scena, prosto je nevjerovatno da sudija meča Zoran Backović nije prekinuo meč, jer po svemu viđenom razloga da se nastavi utakmica nije bilo.

Inače, Nikšićani su otvorili utakmicu u 4. minutu preko Šušnjara, a samo šest minuta kasnije Darko Karadžić je majstorskim udarcem sa ivice šesnesterca uvećao vođstvo. Do odlaska na odmor vezista Sutjeske uspio je u 43. minutu da postigne svoj drugi gol na utakmici.

Sa dva gola u mreži Iskre domaćoj publici predstavio se novajlija Darko Isidorović, koji je bio na visini zadatka u 45. i 58. minutu. Do kraja meča Sutjeska je preko Igora Počeka natjerala Danilovgrađane da šesti put vade loptu iz mreže.

Sutjeska je počela meč u sastavu: Janjušević, Krivokapić, Zogović, Ćuković, Perošević, J.Nikolić, Jovović, B.Nikolić, D.Karažić, Isidorović, Šušnjar. Priliku u nastavku dobili su: Janjušević, V.Karadžić, Stefanović, Pejović, Poček, Čolaković, Bečalić i Đurović.

Bonus video: