Pet golova za devet minuta kao najava odlaska iz Bajerna?

U glavi imam plan za ostatak Robertove karijere. Da li bi taj plan mogao da ga odvede u Mančester? Tamo je uvijek kišovito. Minhen je mnogo ljepše i bolje mjesto za život", rekao je menadžer Roberta Levandovskog za poljske medije
0 komentar(a)
Levandovski, Foto: Beta-AP
Levandovski, Foto: Beta-AP
Ažurirano: 23.09.2015. 18:59h

Napadač Bajerna Robert Levandovski ušao je u istoriju tako što je u derbiju protiv Volfsburga postigao pet golova u razmaku od samo devet minuta, a ovaj nevjerovatan poduhvat njegov menadžer će pokušati ekspresno da naplati!

Da li je nezadovoljan statusom svog klijenta u bavarskom timu (Gvardiola često rotira, pa je Levandovski i protiv Volfsburga ušao sa klupe), ili pokušava da mu podigne cijelu, tek agent Cezar Kuharski najavljuje da bi njegov klijent mogao u - Englesku ili Španiju!

Nije slučajno što je za takvu izjavu izabrao baš ovaj momenat...

"Utakmica, kao ona protiv Volfsburga, sigurno mnogo pomaže fudbaleru da poveća cijenu. U glavi imam plan za ostatak Robertove karijere. Da li bi taj plan mogao da ga odvede u Mančester? Tamo je uvijek kišovito. Minhen je mnogo ljepše i bolje mjesto za život", postavljao je sam sebi pitanja i odgovarao na njih Kuharski za poljske medije.

Za Levandovskog su prošle godine bili zainteresovani Real Madrid, Mančester siti i Mančester junajted, ali je on odlučio da kao slobodan igrač iz Borusije Dortmund pređe u Bajern.

Fenomenalni poljski napadač je ove sezone u prvih šest kola Bundes lige postigao osam golova. Njegov ugovor sa Bajernom ističe u junu 2019. godine.

Bonus video: