Petar Sekulović karijeru nastavlja u Himnastiku

324 pregleda 0 komentar(a)
Petar Sekulović, Foto: Privatna arhiva
Petar Sekulović, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 06.08.2016. 19:34h

Bivši fudbaler omladinskih selekcija Budućnosti Petar Sekulović potpisao je ugovor sa članom španske Segunde - Himnastikom iz Taragone.

"Ovo je prvi veliki izkorak u mojoj karijeri i srećan sam zbog prilike koju sam dobio da napredujem kao igrač", rekao je 17-godišnji vezista i nastavio:

"Klub je sjajno organizovan i svi oko mene mi pomažu da se prilagodim. Očigledno su imali povjerenja u mene, a ja se nadam da ću ga opravdati dobrim igrama", istakao je Sekulović.

Zadovoljan je i agent mladog fudbalera Luis Paša Milan koji je jasno kazao šta očekuje od ovog transfera.

"Vrlo smo zadovoljni sa Petrovim potpisom za Himnastik iz Taragone. To je ekipa u kojoj se velika pažnja posvećuje mladim fudbalerima o čemu govore i njihovi uspjesi na nacionalnom nivou", istakao je Sekulovićev menadžer.

Himnastik je prošle sezone igrao plej-of za ulazak u Primeru, a zaustavljen je u polufinalu od Osasune, koja je opet dio elite.

"Himnastik je idealna ekipa za Petrov razvoj i očekujemo da on u kratkom periodu zaigra i za prvi tim. Ponosimo se time što Petar predstavlja i Crnu Goru, zemlju koja je za nas i našu agenciju veoma važna. Zbog svega toga posvetićemo svu pažnju Sekuloviću i nadamo se da će on postati prvi internacionalac iz Crne Gore u našoj agenciji", rekao je Luis Paša Milan.

Bonus video: