Petković: Držali su me kao amatera

"Ako im je malo 285.000 eura, koliko su trebali da dobiju da sam otišao u Francusku, onda ne znam o čemu se radi", kaže Petković
1 komentar(a)
Danijel Petković, Foto: Savo Prelević
Danijel Petković, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 06.08.2014. 20:56h

Na saopštenje Bokelja, povodom neodlaska Danijela Petkovića u Ren, odnosno stavljanja potpisa na ugovor sa Zetom, reagovao je i mladi reprezentativac Crne Gore.

Ponovo je napomenuo da je razočaran odnosom čelnika kotorskog kluba prema njemu, ali da želi da se sva ova priča završi i da se okrene obavezama u timu iz Golubovaca.

"Posljednja godina u Bokelju je bila teška za mene. Nisu mi dali ugovor da se jasno ne bi preciziralo koliko je obeštećenje u slučaju odlaska. Bio sam amater, nisam imao za rukavice i kopačke. Svaku ponudu koju su dobili za mene, od Grashopersa, Olimpijakosa, Budućnosti, Mladosti, ljudi iz Bokelja su odbili. Nisu željeli ni sa kim da se dogovore oko mog transfera. Tako je bilo i sada kada je stigla ponuda Rena".

"Ako im je malo 285.000 eura, koliko su trebali da dobiju da sam otišao u Francusku, onda ne znam o čemu se radi. Na kraju, želim na sve ovo da stavim tačku, da okrenem novu stranicu u karijeri. Želim da se maksimalno fokusiram na obaveze koje imam u Zeti, a nadam se i mladoj reprezentaciji Crne Gore. Mlad sam, vrijeme radi za mene i vjerujem da ću dobrim odbranama u Zeti skrenuti pažnju nekog inostranog kluba", naglasio je Petković.

Bonus video: