Petrovac bez prava na grešku

"Ovo je najvažniji meč ove sezone i takav će biti naš pristup od prvog minuta", istakao je kormilar Petrovca Milorad Malovrazić.
0 komentar(a)
Petrovac, Foto: Savo Prelević
Petrovac, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 14.05.2011. 07:58h

Popravnog ispita za izabranike Milorada Malovrazića praktično da i nema više. Nakon blistavog starta proljećnjeg dijela sezone, Petrovac je na samo tri kola do kraja došao u situaciju da strijepi za goli prvoligaški zivot.

Zato će pobjeda u današnjem meču sa Grbljanima biti za Petrovčane prvi veliki korak ka opstanku.

"Naša obaveza i želja je znatno veća od gostiju, jer igramo pred domaćim navijačima i ne smijemo dozvoliti kiks koji bi nas udaljio od zacrtanog cilja. Sada moramo pokazati da smo pravi i da posjedujemo potencijal koji nam može garantovati igranje u eliti i naredne sezone. Ovo je najvažniji meč ove sezone i takav će biti naš pristup od prvog minuta", istakao je kormilar Petrovca Milorad Malovrazić, čiji će tim nastupiti bez suspendovanog Golubovića.

A pred timom iz Radanovića je rezultatski rasterećeno gostovanje u Petrovcu, pa se bez obzira na ishod gotovo bez ustazanja može govoriti o prvoligaškom ostanku Grblja.

U posljednjih nekoliko susreta, pod komandom novog stratega Dragana Radojičića, Grbalj je, osvojivši značajne bodove, napravio otklon od dna tabele.

Potvrđivanje prvoligaškog statusa, ipak, Grbalj očekuje u narednom kolu, kada će fudbaleri na domaćen terenu protiv Dečića morati da iskažu potencijal kako bi opravdali napore uprave da sačuvaju dosadašnje pozicije kluba.

Bonus video: