Petrovac opet među četiri

Mogao je domaćin nakon gola da dotuče Petrovčane.A onda, sve se promijenilo za tren - Jovanović je u 41. minutu iskoristio dodavanje Zvicera i otvorio Petrovčanima sva vrata
90 pregleda 0 komentar(a)
Petrovac, Foto: Savo Prelević
Petrovac, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 03.11.2011. 09:40h

Seriju od pet uzastopnih remija Mladost i Petrovac prekinuli su juče na Starom aerodromu, ali su se radovali gosti - četa Milorada Malovrazića je fantastičnim preokretom u drugom poluvremenu izborila plasman u polufinale, četvrtu godinu zaredom!

"Ni kada smo primili gol nismo gubili nadu. Uspjeli smo da u finišu prvog poluvremena izjednačimo na 1:1, što nam je omogućilo da iz kontranapada preokrenemo rezultat, jer smo znali da će Mladost krenuti otvorenije", kazao je Rudolf Marčić, pomoćni trener Petrovca.

Mladost je povela u 27. minutu - Tomić je sjajno probio po desnoj strani i pogodio mrežu Popovića.

Mogao je domaćin nakon gola da dotuče Petrovčane, Rašović je šutirao pored gola, šansu je imao i Pavićević...

A onda, sve se promijenilo za tren - Jovanović je u 41. minutu iskoristio dodavanje Zvicera i otvorio Petrovčanima sva vrata.

Zvicer je odmah mogao da preokrene rezultat, ali se ispravio u drugom poluvremenu, kada je na dodavanje Živkovića zakucao loptu u mrežu za 1:2.

Mladost je bila potpuno demoralisana, što je u finišu iskoristio Mikijelj da golom za 1:3 pečatira prolaz svog tima u polufinale.

Mladost - Petrovac 1:3 (prvi meč 0:0)

Podgorica - Stadion Mladosti. Gledalaca: 300. Sudija: Saša Rašović (Golubovci). Pomoćnici: Dejan Pajović (Cetinje) i Dragiša Drljević (Berane).

Strijelci: Tomić u 29. minutu za Mladost, Jovanović u 42, Zvicer u 57. i Živković u 70. minutu za Petrovac.

Žuti kartoni: Muhović, Živković, Mikijelj (Petrovac).

Mladost: Marčelja 6, Živković 5,5, Tomić 6,5, Šofranac 6 (od Kljajević 5,5), Lakić 6, Pavićević 5 (Vučić), Petrović 5,5, Mijušković 5,5 (Krkeljić), Đurišić 5,5, Savićević 5,5, Rašović 5,5.

Petrovac: Popović 7 Radulović 6,5 (Mikijelj 7), Graovac 7, Mihailović 7, Grbović 7 (Mrvaljević), Golubović 7,5, Šofranac 7, Jovanović 7,5, Muhović 7 (Nikezić), Zvicer 8, Živković 7,5.

Bonus video: