Petrovac počeo pripreme

Poslije nekoliko dana rada, Petrovčani će 15. januara igrati meč sa omladincima, za 18. januar traže protivnika, a 25. bi trebalo da bude odigran duel sa Sutjeskom.
91 pregleda 0 komentar(a)
Milorad Malovrazić, Foto: Radoje Milić
Milorad Malovrazić, Foto: Radoje Milić
Ažurirano: 11.01.2014. 23:24h

Uz optimizam koji je bio evidentan nakon sjajnog jesenjeg dijela šampionata i u fantastičnoj atmosferi, fudbaleri Petrovca su započeli pripreme za nastavak šampionata.

Cilj je nametnut sam po sebi. Nastavak odlične serije, borba za Evropu, ali i sama završnica u Kupu, glavna su obilježja ambicija kluba koji je vjerovatno i najprijatnije iznenađenje jeseni. U igračkom kadru za sada nije bilo drastičnih promjena, iako se kao i uvijek razmišlja o pojačanjima.

"Naša filozofija je jasna. Trudimo se da svake sezone povjerenje ukažemo provjerenim snagama. Dobrom poslovnom politikom i stabilnim finansiranjem odavno smo prepoznati kao sinonim za klub koji je garant stabilnosti. U svakom smislu. Nikada se ne trudimo da u zimskom prelaznom roku vršimo drastične korekcije u timu, jer je tržište izuzetno skromno. Ali, uvijek želimo da napravimo korak više. Tako će biti i ovoga puta. Ukoliko bude više odlazaka, naravno da ćemo popuniti eventualne praznine u igračkom pogonu", rekao je sportski direktor Mitar Mićo Goliš.

Klub su zasada napustili Vlado Vujović, Zdravko Dragićević i Miloš Radulović, a i Đukić je na pragu odlaska. Dovedena su i prva pojačanja - bivši kapiten Mornara koji je prethodnu polusezonu proveo u Finskoj, Đorđe Vojvodić, novi je član Petrovca. U klub je došao i Miodrag Zec i povratnik Krsto Zvicer.

"Zadovoljni smo trenutnim igračkim kadrom, ali uvijek ima prostora za pojačanja ukoliko bude odlazaka. Kompletne pripreme odradićemo na Jazu. U planu je, kao i uvijek, određen broj pripremnih mečeva koje ćemo odigrati sa rivalima koji budu dostupni. Uspjeli smo i ovoga puta da ekipu održimo na okupu i to je vjerovatno naša najveća prednost u odnosu na ostale timove. Želimo da se što bolje spremimo, uigramo i nastavimo tamo gdje smo stali na kraju polusezone - istakao je trener Petrovca Milorad Malovrazić.

Poslije nekoliko dana rada, Petrovčani će 15. januara igrati meč sa omladincima, za 18. januar traže protivnika, a 25. bi trebalo da bude odigran duel sa Sutjeskom.

Bonus video: