Petrovac u nastavku slomio komšije, Mogren u krizi

Mogren je, na drugoj strani, vezao treći poraz - peti na posljednjih šest utakmica, pa se na finansijsku krizu nadovezala i rezultatska, što je obično i usko vezano jedno s drugim
0 komentar(a)
Petrovac, Foto: Luka Zeković
Petrovac, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 19.10.2014. 08:41h

Petrovac je u komšijskom derbiju pokazao da je bolji tim od Mogrena i pobjedom na Lugovima „zabetonirao” svoju poziciju u sredini tabele.

Mogren je, na drugoj strani, vezao treći poraz - peti na posljednjih šest utakmica, pa se na finansijsku krizu nadovezala i rezultatska, što je obično i usko vezano jedno s drugim.

Kako god, gosti su bolje otvorili meč, a poveli su u 27. minutu.

Korner sa desne strane u šesnaestercu je sačekao Bojan Ivanović, nekadašnji igrač Mogrena, koji je sa osam metara pospremio loptu u mrežu.

Samo minut kasnije strateg domaćih Brano Miličać zamijenio je napadače, umjesto Zvicera ušao je Vujačić, koji je nakon svega pet minuta provedenih na terenu imao zicer za 1:1. Odbranio je Popović.

Izjednačenje je, međutim, stiglo do poluvremena, i to iz penala koji je realizovao Miodrag Zec.

Petrovčani su do novog vođstva mogli već u nadoknadi prvog dijela, kada je promašio Kacić, ali su razliku u kvalitetu naplatili u drugom poluvremenu.

Marković je u 65. minutu pogodio efektnim udarcem iz daljine i donio novo vođstvo Malovrazićevom timu, da bi trijumf u finišu potvrdio Danilo Tomić, kome je asistirao Kacić.

Mogren - Petrovac 1:3 (1:1)

Budva - Stadion „Lugovi”. Gledalaca: 200. Sudija: Miloš Savović (Podgorica). Pomoćnici: Dejan Pajović (Cetinje) i Nikola Vujović (Bar). Strijelci: M. Zec (penal) 40 - Ivanović 27, Marković 65, Tomić 83. Žuti kartoni: Petričević, Baošić, Vujačić (Mogren).

Mogren: Butorović, Baošić (Vujačić), Dragićević, Radulović, Grbović, Krstić, Petričević, Adrović, Zec, Mugoša (Karadžić), Zvicer (Vujačić).

Petrovac: Popović, Ivanović, Radišić (Vujović), Marković, Grbović, Tomić, Golubović, Martinović (Leposavić), Pejaković, Kajević, Kacić (Savović).

Bonus video: