Petrovčani kompletni žele cio plijen

Igramo pred domaćim navijačima, želimo da ostanemo neporaženi u proljećnjem dijelu, a trijumf bi došao kao šlag na tortu - istakao je pomoćni trener Petrovca Rudolf Roki Marčić
0 komentar(a)
Petrovac, Foto: Savo Prelević
Petrovac, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 18.03.2011. 22:42h

Dobru formu izabranici Milorada Malovrazića potvrdili su i na gostovanju Lovćenu. Voljom „Bergera“, naredni protivnik biće Mladost, ekipa koja posjeduje potencijal za sredinu tabele. Domaći teren mora ostati neosvojiva tvrđava, a rezultatski imperativ i osvajanje novih bodova ne treba da predstavljaju prepreku, uzevši u obzir činjenicu da domaćin nema kadrovskih problema...

- U tim se vraćaju vezista Muhović i napadač Milić. Mladost je neugodan rival, a to su pokazali i u našem skorašnjem odmjeravanju snaga. Nećemo juriti, srljati i bespotrebno ostaviti prostor rivalu da iz kontri stigne do gola. Međutim, igramo pred domaćim navijačima, želimo da ostanemo neporaženi u proljećnjem dijelu, a trijumf bi došao kao šlag na tortu - istakao je pomoćni trener Petrovca Rudolf Roki Marčić.

Peti duel igranja srijeda - subota, ekipa Mladosti dočekuje poprilično iscrpljena. Zbog brojnih povreda, još od starta proljeća, trener Miodrag Vukotić je teret zgusnutog rasporeda morao da prebaci na svega 13 igrača. U prethodnom kolu Mladost je odigrala dobro protiv Budućnosti, ali su je promašaji odveli u poraz od 2:0. Danas u Petrovcu, u Mladosti očekuju da će ponoviti partiju od prethodne subote kada su odigrali bez golova pod Malim brdom.

- Iscrpljeni smo i siguran sam da niti jednoj ekipi neće tako prijati pauza zbog obaveza reprezentacije. Da smo samo imali još dva igrača u rotaciji, sigurno ne bismo izgubili od Budućnosti. Ipak, bez Lončara, Vukčevića, Rašovića i napadača Sekulića i Merdovića, je bilo jako teško. Osim njih, za duel u Petrovcu je pod znakom pitanja i Bracan Popović, pa će Čolaković morati da igra defanzivnije, jer nemamo prave zamjene na poziciju beka. S obzirom na sve probleme bili bi zadovoljni bodom u Petrovcu, gdje je jako teško spustiti loptu i igrati našu pas igru. Teren je džombast, a naš rival ekipa kvalitetnih pojedinaca koju odlično vodi trener Malovrazić. Pokušaćemo, ipak, da spustimo loptu i nametnemo našu igru - kazao je pouzdani štoper Mladosti Miloš Lakić.

Bonus video: