Pike: Nejmar ostaje

Ostalo je da i Nejmarov otac, koji je praktično dogovorio sve sa PSŽ-om, odustane od pritiska na sina. Ako to ne uradi, možda se Nejmar opet predomisli i odlaskom u Pariz sruši sve svjetske rekorde...
1 komentar(a)
Nejmar, Foto: Reuters
Nejmar, Foto: Reuters
Ažurirano: 24.07.2017. 08:09h

Sapunica zvana Nejmar je dobila novi obrt. Đerard Pike je sinoć objavio sliku gdje grli Brazilca sa kratkim i jasnim komentarom:

„Se queda”.

Pike je napisao „ostaje” i odmah je krenula lavina komentara na Instagramu i nove informacije u medijima šta je prethodilo tome.

Se queda.

A post shared by Gerard Piqué (@3gerardpique) on

Igrači Barselone su juče dobili slobodne popodne i proveli ga u šetnji Menhetnom. Saigrači su pokušali da ubijede Nejmara da odustane od selidbe u Pari Sen Žermen, a prvi su u tu misiju krenuli drugi članovi trija MSN - Lionel Mesi i Luis Suares.

Mediji su pisali da nisu uspjeli i da je Argentinac čak izbrisao većinu fotografija sa Nejmarom sa Instagrama. Nakon toga se umiješao drugi gazda svlačionice, Pike, i izgleda da je ubijedio bivšeg igrača Santosa da ostane.

Na njegovu objavu na Instagramu je reagovao Ivan Rakitić, koji je oduševljeno napisao „Vamoooooos”.

Ali, niko od svjetskih medija ne smatra da je ovim završena sapunica. Ostalo je da i Nejmarov otac, koji je praktično dogovorio sve sa PSŽ-om, odustane od pritiska na sina. Ako to ne uradi, možda se Nejmar opet predomisli i odlaskom u Pariz sruši sve svjetske rekorde...

Bonus video: