Pioniri Ibra sanjaju Ligu šampiona

Mladi trener Orhan Kalić, koji je tokom studiranja radio u turskom prvoligašu Manisasporu, kaže da je FK Ibar prvi put dobio jedan takav poziv
1 komentar(a)
Liga šampiona za pionire, Foto: FK Ibar
Liga šampiona za pionire, Foto: FK Ibar
Ažurirano: 01.04.2017. 11:47h

Oko 8.000 eura neophodno je Fudbalskom klubu Ibar, kako bi dječaci do 12 godina učestovali u svojevrsnoj ligi šampiona koja će se sredinom aprila održati u turskom gradu Kušadasi.

Mladi trener Orhan Kalić, koji je tokom studiranja radio u turskom prvoligašu Manisasporu, kaže da je FK Ibar prvi put dobio jedan takav poziv.

“Ovih dana smo maksimalno angažovani da ispunimo san naše djece i uzmemo učešće na ovom najprestižnijem evropskom turniru U12. Znamo da je situacija mnogo teška, ali smo na dobrom putu da stvorimo uslove za odlazak na takmičenje. Dio sredstava smo obezbijedili zahvaljujući dobrim ljudima u gradu i našoj brojnoj dijaspori. Vjerujem da će još neki odazvati i pomoći da sklopimo finansijsku konstrukciju, pa ih molim da nam izađu u susret“, kazao je Kalić.

O kakvom turniru je riječ, najbolje govore imena velikana - poput Fenerbahčea, Bešiktaša, Atletiko Madrida, Atletiko Bilbaa, Ajaksa, Alkmara, Dinamo Zagreba...", istakao je on.

Novac za odlazak rožajskih mališana može uplatiti na račun NLB Montenegro banke broj 530 – 0100700000898-65.

Bonus video: