Plava rapsodija, Krstović opet rješava

Igrači koji su obilježili 22. kolo Telekom 1. Crnogorske fudbalske lige
2849 pregleda 0 komentar(a)
Nikola Krstović je golom i asistencijom donio trijumf Zeti protiv Titograda, Foto: Savo Prelević
Nikola Krstović je golom i asistencijom donio trijumf Zeti protiv Titograda, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 04.03.2019. 16:26h

Minula runda crnogorskog fudbalskog šampionata obilovala je golovima, a posebno su se istakli fudbaleri Budućnosti - čak sedam puta su pogodili mrežu Lovćena. Ovo su igrači koji su obilježili 22. kolo Telekom 1. CFL.

Stanislav Namaško (Zeta) - da nije bilo njegovih čudesnih odbrana, naročito na startu utakmice, pitanje je šta bi se dešavalo na Starom aerodromu u duelu Titograda i Zete.

Periša Pešukić (Budućnost) - samo tri takmičarska meča u dresu Budućnosti, a već se stabilizovao na poziciji desnog beka.

Đorđije Vukčević (Zeta) - Lijevi bek, koji je položio ispit na poziciji štopera, u paru sa rezervistom Zvonkom Ceklićem. Odustvo Vujačića i Baošića se nije osjetilo, Zeta je sačuvala mrežu.

Nemanja Kartal (Rudar) - odbrana Pljevljaka nije dozvolila Nikšićanima ni pravu šansu.

Stefan Milić (Budućnost) - gol, asistencija, sačuvana mreža - više nego dovoljno za jednog štopera.

Bojan Ciger (Sutjeska) - treće kolo zaredom, treći različiti defanzivac daje gol za Sutjesku. Debitantski pogodak štopera Cigera nije, međutim, pomogao Nikšićanima da osvoje sva tri boda u Pljevljima.

Slavko Damjanović (Budućnost) - otvorio goleadu pod Goricom, otključao “labavu” bravu Cetinjana. Nakon njegovog gola bilo je lakše i napadačima.

Vladislav Rogošić (Iskra) - postigao gol iz penala, drugo kolo zaredom, pa napustio igru zbog povrede. Njegovim izaskom Iskra je počela da pada...

Draško Božović (Budućnost) - jedan u moru dominantnih igrača Budućnosti protiv Lovćena. Efektna asistencija grudima za gol Vujačića.

Lazar Lambulić (Zeta) - ušao s klupe, pokazao talenat - vrhunska asistencija Krstoviću za 0:2. “Spakovao” mu je još jednu šansu.

Danilo Marković (Rudar) - sjajan centaršut Đaloviću, za gol i remi protiv šampiona i lidera. Šo Jamamoto (Petrovac) - trenutno najbolji Japanac u crnogorskom fudbalu. Drugi gol u pet dana, nosi Petrovac.

Dušan Stoiljković (Budućnost) - prvi gol i prva asistencija u plavo-bijelom dresu.

Petar Vukčević (Grbalj) - Najbolji u svom timu protiv Iskre, asistencija Kordiću za izjednačujući gol.

Miloš Mijić (Budućnost) - Standardan, sjajan, najbolji - krilni vezista Budućnosti je i protiv Lovćena pokazao klasu. Prvi strijelac tima.

Nikola Krstović (Zeta) - sedmica adaptacije, plaćena promašenim penalom u prošlom kolu, a protiv Titograda je pokazao zašto ga je kupila Crvena zvezda - vrhunska asistencija, vrhunski gol. Čovjek odluke.

Aleksandar Vujačić (Budućnost) - nakon četiri godine se vratio u Budućnost i nije doprinio samo golom protiv Lovćena. Asistencija Stoiljkoviću bila je još ljepša.

Radomir Đalović (Rudar) - u kombinaciji sa znatno mlađim saigračima, izvlači maksimum i iz sebe i iz ekipe - drugi gol na trećem proljećnom meču, za treći uzastopni remi Rudara.

Bonus video: