Pobjeda Juventusa, povreda Vučinića

Utakmicu je obilježilo sjajnih 20 - tak minuta igre kapitena naše selekcije, Mirka Vučinića, koji je ipak zbog povrede morao da napusti igru u 39. minutu
5 komentar(a)
Mirko Vučinić, Foto: BETA/AP
Mirko Vučinić, Foto: BETA/AP
Ažurirano: 06.12.2013. 22:38h

“Stara dama” se ne zaustavlja. Večeras je u Bolonji u sedmoj utakmici zaredom nije primila gol, a uprkos brojnim prilikama igrači Juventusa su samo dva puta savladali sjajnog Đanluku Kurćija.

Ovom pobjedom na otvaranju 15. kola Serije A, uz utakmicu više, Juventus se učvrstio na čelu tabele sa šest bodova više od Rome koja u nedjelju dočekuje Fiorentinu.

Utakmicu je obilježilo sjajnih 20 - tak minuta igre kapitena naše selekcije, Mirka Vučinića, koji je ipak zbog povrede morao da napusti igru u 39. minutu.

Ljekari Juventusa će se o težini povrede izjasniti danas nakon pregleda, ali su ipakl optimisti da je u pitanju samo žestok udarac kojim je Vučinića već u 9. minutu pokosio Grk iz Tirane, Panajotis Kone.

Vučinić je zbog povrede pauzirao od utakmice naše selekcije u Poljskoj, a italijanski “Tutosport” blizak torinskom klubu smatra da je trener Juventusa povukao Vučinića kako bi ga sačuvao za odlučujući duel Lige šampiona sa Galatasarajem u Istanbulu.

No, sa Vučinićem i povrijeđenim kreatorom igre Andreom Pirlom, ili bez njih, Juventus igra sjajno a vodeći gol u Bolonji poslije prave opsadae gola postigao je Arturo Vidal u 13. minutu.

U 90. minutu je nakon kornera Karlosa Tevesa glavom pogodio Đorđo Kjelini, a u međuvremenu se ispromašivao Fernando Ljorente, koji je ušao umjesto Vučinića.

Bonus video: