Pobjede Štutgarta i Hamburga

„Ovo je fantastičan osećaj. Uspjeli smo da naplatimo sav rad koji su momci uložili u posljednjih četiri ili pet sedmica”, rekao je sportski direktor Hamburga Frank Arnesen
0 komentar(a)
Ažurirano: 20.11.2011. 21:04h

Fudbaleri Štutgarta pobijedili su Augzburg sa 2:1, dok je Hamburger savladao Hofenhajm sa 2:0 u posljednjim utakmicama 13. kola njemačke Bundeslige.

Štutgart je teže nego što je očekivano došao do bodova u utakmici sa poslednjom ekipom na tabeli, ali je ostao na 6. mjestu.

Fudbaleri Hamburgera bili su na pretposljednjem mjestu, a pobjedom u duelu sa Hofenhajmom dospjeli su na 14. poziciju i nalaze se van zone ispadanja.

Poslije meča, novi trener HSV-a Torsten Fink rekao je da je ekipa vjerovala da može da pobijedi i borila se da dođe do bodova.

Fudbaleri su proslavili plesom prvu pobjedu u 10 utakmica.

„Ovo je fantastičan osećaj, ali moram da kažem, da je to bilo pitanje vremena. Uspjeli smo da naplatimo sav rad koji su momci uložili u posljednjih četiri ili pet sedmica”, rekao je sportski direktor Hamburgera Frank Arnesen.

Na tabeli vodi Bajern iz Minhena sa 28 bodova, druga je Borusija iz Dortmunda, koja kao i trećeplasirana Borusija iz Menhengladbaha ima 26.

Bonus video: