Početak priprema za duele sa Zvezdom

“Mi ćemo se boriti da do kraja odigramo što bolje i vidimo kako će konkurenti igrati. Šta je, tu je... Na nama je da pokušamo da podignemo formu za polufinale, jer smo svjesni kvaliteta Zvezde”, kazao je Suad Šehović
6 komentar(a)
Suad Šehović, Foto: Savo Prelević
Suad Šehović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 24.02.2017. 18:55h

Nakon iznenađujućeg poraza u Ljubljani, kojim su vjerovatno izgubili sve šanse da se pomjere sa četvrte pozicije, košarkaši Budućnost Volija dočekuju FMP u subotu od 21 sat u Morači.

Izabranici Ilijasa Zurosa moraju da pobijede sve utakmice do kraja, ali i da se nadaju da će Cedevita i Partizan kiksati negdje, pa da u polufinalu plej-ofa izbjegnu neprikosnovenu Crvenu zvezdu.

Šanse da se to dogodi, ipak, su veoma, veoma male.

“Mi ćemo se boriti da do kraja odigramo što bolje i vidimo kako će konkurenti igrati. Šta je, tu je... Na nama je da pokušamo da podignemo formu za polufinale, jer smo svjesni kvaliteta Zvezde”, kazao je Suad Šehović.

Budućnost, na papiru, ne bi trebalo da ima problema sa FMP-om, koji dolazi rasterećen, jer je pobjedom nad MZT-om u prošlom kolu obezbijedio opstanak.

“FMP koji ima veoma dobre igrače, a posebno se izdvaja centar Ajzea Ostin. Atletski su veoma jaka ekipa, a naš problem je što u posljednjih deset dana nismo imali ni jedan pravi, normalan trening u kompletnom sastavu. Igramo protiv tima koji nema šta da izgubi, p očekujem jak duel i dobru igru. Očekujem da će moji igrači biti koncentrisani”, kazao je Ilijas Zuros.

U prvoj utaklmici u sezoni Budućnost je slavila u Železniku 77:69.

Bonus video: