Pod Golubinjom meč za prestiž

Želimo novi trijumf i zadržavanje ove pozitivne atmosfere koja nam, ko zna, možda može donijeti i drugo mjesto na tabeli", kaže mladi golman pljevaljskog prvoligaša, Milan Mijatović.
0 komentar(a)
ZETA, Foto: Luka ZEKOVIĆ
ZETA, Foto: Luka ZEKOVIĆ
Ažurirano: 29.04.2011. 10:05h

Stari znanci će treći put za deset dana odmjeriti snage, ali za razliku od prethodna dva, sjutrašnji duel praktično i nema neki takmičarski značaj i ni jednom ni drugom timu ne donosi skoro ništa. Rudar će na kraju prvenstva skoro sigurno biti treći, Zeta četvrta, pa je međusobni prestiž, nakon završenog obračuna u Kupu, vjerovatno jedini preostali motiv za Pljevljake i Golubovčane.

Sve to, naravno, ne znači da će kvalitetnog fudbala i uzbuđenja nedostajati, jer mnogo je dobrih igrača u oba kluba da bi publika pod Golubinjom ostala uskraćena za lijepo fudbalsko, subotnje popodne. Ono što je još sigurnije, jeste činjenica da „rudari“ poslije časa fudbala na Trešnjici i plasmana u finale najmasovnijeg takmičenja, u znatno boljem raspoloženju dočekuju utakmicu, pa bi to, možda, mogao biti njihov dodatni adut da još jednom potvrde da su u ovom momentu bolji od izabranika Dejana Vukićevića.

“Iako smo u Golubovcima bez greške odradili sve što smo planirali i već sada sezonu učinili uspješnom, nema stajanja. Želimo novi trijumf i zadržavanje ove pozitivne atmosfere koja nam, ko zna, možda može donijeti i drugo mjesto na tabeli, pošto je prednost Budućnosti itekako dostižna, s obzirom na sjajnu formu u kojoj se trenutno nalazimo. Još jedna dobra partija i nova tri boda predstavljali bi i nagradu za naše navijače koji znaju da cijene sve što smo uradili u prethodnih sedam – osam utakmica. U svakom slučaju, pokušaćemo da što duže guramo u pobjedničkom ritmu, pa dokle stignemo. A ja se iskreno nadam da ćemo stići i do još jednog trofeja, ali i do bolje pozicije na tabeli od trenutne”, kaže mladi golman pljevaljskog prvoligaša, Milan Mijatović.

Vjerovatni sastav: Mijatović – B. Ivanović, Igumanović (Lutovac), Adžić, Kljajević – Popović (Useni), Brnović, Sekulić, Vlahović, M. Jovanović – Mrdak.

Bonus video: