Podgoričani riješili sve u prvih 15 minuta - Vijesti.me
Mladost bolja od Bokelja

Podgoričani riješili sve u prvih 15 minuta

Gosti su riješili utakmicu već u 15. minutu kada je Ivan Novović sa preko 20 metara pogodio gornji desni ugao gola Kotorana

Mladost-Sutjeska
Mladost-Sutjeska (Foto: Savo Prelević)

Mladost je zasluženo došla do tri boda u Kotoru i stigla do četvrte pozicije, s istim brojem bodova koliko ima i Budućnost nakon sedam kola.

"Crveni đavoli" su savladali Bokelj sa 2:0, a da se domaćinu piše loše bilo je jasno već u prvom napadu Mladosti kada je, poslije odličnog solo prodora Miroja Jovanovića, defanzivac domaćih Mirko Todorović zatresao sopstvenu mrežu...

Gosti su riješili utakmicu već u 15. minutu kada je Ivan Novović sa preko 20 metara pogodio gornji desni ugao gola Kotorana.

"Odigrali smo čvrsto i sigurno, dali smo golove u pravim momentima i dileme oko pobjednika nije bilo. Mislim da je naš trijumf zaslužen", rekao je pomoćni trener Mladosti Srđan Nikić.

Kotorani su u velikom problemu nakon što su poraženi četvrti put zaredom, svaki put bez datog gola - od Rudara, Lovćena, Mornara i sada Mladosti.

"Ovo je bez dileme naša najslabija utakmica u sezoni. Rano smo primili pogotke i spasa nije bilo. Zabrinuti smo, naravno da jesmo, jer je ovo četvrta utakmica u kojoj nismo postigli gol. Na tome ćemo ubuduće morati da poradimo", kazao je šef stručnog štaba povratnika u elitni rang Slobodan Drašković.

Njegovom timu naruku ne ide ni raspored, jer već u subotu u 8. kolu ide u Nikšić na noge aktuelnom šampionu.