Pogba posvađao dvije legende

Sa Pogbom u timu, Junajted, naime, nije izgubio u Premijer ligi još od 23. oktobra 2016. godine, ili tačno 435 dana
4 komentar(a)
pogba, Foto: Reuters
pogba, Foto: Reuters
Ažurirano: 01.01.2018. 20:58h

Od kada se na velika vrata vratio u Englesku, u julu 2016. za tada rekordnih 105 miliona eura, Pol Pogba je pod posebnom lupom javnosti i analitičara u kolijevci fudbala.

Da li je, ili nije vrhunski igrač - polemike traju i trajaće, a da li je njegov uticaj na igru Mančester junajteda veliki - tu dileme nema.

Sa Pogbom u timu, Junajted, naime, nije izgubio u Premijer ligi još od 23. oktobra 2016. godine, ili tačno 435 dana.

Francuz je posljednji poraz doživio od Čelsija, a od tada odigrao 34 utakmice, sa skorom od 21 pobjede i 13 remija.

"Đavoli" su u tom periodu izgubili pet mečeva, svih pet bez njega.

Legendi Junajteda Polu Skolsu se, ipak, ne dopada Pogbina uloga u ekipi, stil igre i forma, pa ga je juče žestoko iskritikovao u medijima.

"On nije igrač koji pravi razliku... Nevidljiv je na terenu... Ne izgleda spreman... Ne trči dovoljno...", kazao je Skols.

Nakon današnje pobjede Junajteda nad Evertonom, i sjajne Pogbine partije, Žoze Murinjo je imao dovoljno materijala da odgovori Skolsu.

"Kao prvo, Skols je analitičar koji ne analizira, već samo kritikuje. To je velika razlika. Kao drugo, Skols će biti upamćen kao fenomenalan igrač, ali ne kao fenomenalan analitičar. I treće, ako nekada poželi da bude trener, ja mu želim da bude bar 25 odsto uspješan kao ja. To bi značilo da je uspio kao trener", kazao je Murinjo.

Bonus video: