Poketino: Ako želimo trofeje, moramo da budemo agresivniji na tržištu

"U ovom trenutku "operišemo" na isti način na koji smo to radili prije skoro pet godina kada sam došao. Kao klub smo porasli na mnogo nivoa, ali kada su transferi u pitanju nije se promijenilo ništa", rekao je Argentinac
556 pregleda 1 komentar(a)
Maurisio Poketino, Foto: EDDIE KEOGH
Maurisio Poketino, Foto: EDDIE KEOGH

Totenhem je godinama konkurenta u borbi za titulu u Premijer ligi, i ove sezone prati pakleni ritam koji diktiraju Liverpul i Mančester siti.

Ali, da li ima snage da ide do kraja? Menadžer Maurisio Poketino je imao poruku za upravu koja je poznata po tome da ne želi da troši mnogo na pojačanja.

"Ako želimo da se borimo za trofeje onda je potrebno da se na tržištu ponašamo drugačije, da budemo agresivniji. U ovom trenutku "operišemo" na isti način na koji smo to radili prije skoro pet godina kada sam došao. Kao klub smo porasli na mnogo nivoa, ali kada su transferi u pitanju nije se promijenilo ništa", rekao je Poketino.

Sparsi ljetos nisu doveli nijedno pojačanje, jer su imali velike gubitke u izgradnji novog stadiona.

"Skoro sam negdje vidio podatak da smo u posljednjih 10 godina među evropskim timovima koji su najmanje trošili na pojačanja. Ako želite da budete kandidat za trofeje, potrebno je nešto drugo", jasan je Argentinac.

Bonus video: