Poketino: Bejl opet u Londonu? Nikad se ne zna

Iako se proteklih nekoliko ljeta spekulisalo da bi se na Ostrvo mogao vratiti u dresu Mančester Junajteda, sada šef Totenhama tvrdi da bi 28-godišnjak mogao zavšiti u dresu "pijevaca"
57 pregleda 0 komentar(a)
Maurusio Poketino, Foto: Reuters
Maurusio Poketino, Foto: Reuters
Ažurirano: 09.12.2017. 09:44h

Trener Totenhema Maurisio Poketino kazao je da se "u fudbalu nikada ne zna" kada je upitan da li bi se Velšanin Geret Bejl mogao ponovo obući dres tima iz sjevernog Londona.

Bejl je napustio Totenhem 2013. godine kada je u rekordnom transferu potpisao za madridski Real, podsjeća Goal.com.

Iako se proteklih nekoliko ljeta spekulisalo da bi se na Ostrvo mogao vratiti u dresu Mančester Junajteda, sada šef Totenhama tvrdi da bi 28-godišnjak mogao zavšiti u Londonu.

"Uvijek ostaje u kontaktu sa ljudima sa kojima je sarađivao tokom karijere. Ipak, ja nisam toliko blizak sa njim, zato što ga nisam trenirao. Naravno, on je fantastičan igrač i u fudbalu nikada ne znate šta može da se desi" rekao je argentinski trener.

Iako je Velšanin u čestim problemima aa povredama, Bejl i njegovi predstavnici redovno pokušavaju da utišaju glasine o njegovom odlasku iz Madrida, tvrdeći da želi da do kraja karijere igra u Realu.

"Bejl voli Madrid, grad život u njemu i obožava klub. Naravno, pogađa ga kada ga ljudi ne podržavaju, iako to rade sa drugim igračima kad im ne ide najbolje. To je suludo i dešava se samo u Španiji. Ne razumijem to, navijači bi trebalo da ga razumiju i znaju koliko je dobar," kazao je Bejlov predstavnik Džonatan Barnet.

While nothing can be ruled out at this stage, Bale and his representatives have sought to play down the Real exit rumours at regular intervals.

Bejl je ove sezone odigrao samo deset utakmica i postigao tri gola, a njegov povratak se očekuje kada Madriđani budu pokušali da odbrane titulu klupskog prvaka svijeta u Abu Dabiju.

Bonus video: