Poketino: Siti može da osvoji sva četiri trofeja

Sjutrašnji meč u četvrtfinalu Lige šampiona, prvi je od tri duela dva tima ovog mjeseca - nakon dvomeča u Ligi šampiona, sastaće se u Premijer ligi
410 pregleda 0 komentar(a)
Maurisio Poketino, Foto: Reuters
Maurisio Poketino, Foto: Reuters

Maurisio Poketino, trener Totenhema, nazvao je četvrtfinalni meč Lige šampiona sa Mančester sitijem, "jednim od najvažnijih u njegovoj trenerskoj karijeri".

Spursi dočekuju tim Pepa Gvardiole u prvom meču na novom stadionu, za koji je izdvojeno milijardu eura.

- Nastupanje u četvrtfinalu Lige šampiona je ogroman bonus za nas. Znamo da će biti veoma teško. Siti je posljednjih godina projektovan da u svim takmičenjima ide na trofej. - istakao je Argentinac.

Sjutrašnji meč prvi je od tri duela ova dva tima ovog mjeseca - nakon dvomeča u Ligi šampiona, sastaće se u Premijer ligi.

"Građani" su osvojili Karabao kup, plasirali se u finale FA kupa, domogli se četvrtfinala Lige šampiona, dok se u Premijer ligi bore za titulu sa Liverpulom.

Gvardiola je za vikend izjavio da je "skoro nemoguće" osvojiti sva četiri trofeja, ali Poketino sa tim nije saglasan.

- Ako postoji tim koji je sposoban da osvoji sve, to je Mančester siti. Mislim da znaju da igramo hrabro - napadamo, agresivni smo i pokušavamo da budemo protagonisti. Bićemo agresivni i pokušaćemo da pobijedimo. - zaključio je trener Totenhema.

Bonus video: