Pokrenut disciplinski postupak protiv Budućnosti - Vijesti.me
DEŠAVANJA U NIKŠIĆU

Pokrenut disciplinski postupak protiv Budućnosti

Postupak je pokrenut zbog - kako je iz FSCG saopšteno - nereda koje su izazvali navijači Budućnosti, "Varvari" u srijedu na utakmici protiv Sutjeske u Nikšiću

Navijači Budućnosti u srijedu u Nikšiću
Navijači Budućnosti u srijedu u Nikšiću (Foto: Milan Šapurić)

Na današnjoj sjednici Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Crne Gore pokrenut je disciplinski postupak protiv fudbalskog kluba Budućnost.

Postupak je pokrenut zbog - kako je iz FSCG saopšteno - nereda koje su izazvali navijači Budućnosti, "Varvari" u srijedu na utakmici protiv Sutjeske u Nikšiću.

Nakon odigranog derbija između Sutjeske i Budućnosti došlo je do opšte tuče između navijača Budućnosti i pripadnika policije.

"Nakon uvida u prijavu Komisije za takmičenje FSCG i zvanične izvještaje zvaničnika utakmice, Disciplinska komisija FSCG je donijela odluku: Shodno članu 134 Disciplinskog pravilnika FSCG, pokreće se disciplinski postupak protiv FK "Budućnost“ - Podgorica zbog nereda koje su izazvali njihovi organizovani navijači na utakmici 27. kola Telekom 1.CFL između FK „Sutjeska“ - FK „Budućnost“, na način što su po završetku utakmice pojedini navijači FK „Budućnost“ preskočili ogradu i ušli u igralište, čime bi počinio prekršaj iz člana 74 Disciplinskog pravilnika FSCG", piše u zapisniku sa sjednice Diciplinske komisije FSCG.


Vidi sve komentare