Poraz Atletika od Malage, Real dao 10 golova Raju

0 komentar(a)
Garet Bejl, Foto: Reuters
Garet Bejl, Foto: Reuters
Ažurirano: 20.12.2015. 21:34h

Poslije pet vezanih pobjeda Atletiko Madrid je zaustavljen na gostovanju Malagi.

Gol odluke pao je u 86. minutu, kada je lopta poslije udarca Čarlsa pogodila Dijega Godina i završila u mreži. Tako su „kolćonerosi” u prvenstvu poraženi prvi put nakon 26. septembra i meča sa Viljarealom, čime su propustili priliku da preuzmu prvo mjesto na tabeli od Barselone, koja ima meč manje.

Gosti su od 56. minuta igrali sa igračem manje, pošto je Gabi.

"Nismo igrali onako kako možemo, nismo bili tačni u pas igri. Nema opravdanja za poraz, Malaga je bila bolja", rekao je Simeone.

Real Madrid ima problema da pobjeđuje u kontinuitetu, ali kada mu protivnik upadne u „mašinu” onda navijači mogu da uživaju, kao što je bilo protiv Rajo Valjekana.

Bio je ovo meč u kome Rafael Benites nije morao mnogo da brine, iako je u prvih pola sata njegov tim bio u minusu.

"Nismo počeli dobro, nedostajalo je agresivnosti u našoj igri. Poslije njihovog vođstva preuzeli smo kontrolu, igrali smo dobro i dali mnogo golova. Ispravljamo greške i polako stvari dolaze na svoj mjesto. Siguran sam da ćemo igrati sve bolje. Ovaj tim to može", rekao je Benites.

Junak nije bio Kristijano Ronaldo, već Garet Bejl.

Velšanin je preuzeo glavnu ulogu i postigao četiri gola, Karim Benzema je dao tri, CR7 dva, a listu strijelaca je zaokružio Danilo, koji je postigao prvi pogodak na utakmici.

Nakon tog gola Danila, Rajo je preokrenuo za svega dva minuta, a onda i zaradio prvi crveni karton.

Kod rezultata 2:2, „pčelice” su ostale sa svega devetoricom, pa Real nije imao milosti prema ekipi iz Valjekasa, kojoj je ovo četvrti uzastopni poraz.

Kod rezultata 2:2 "pčelice" su ostale sa svega devetoricom, pa Real nije imao milosti prema ekipi iz Valjekasa, kojoj je ovo četvrti uzastopni poraz.

Selta i Viljareal su upisali pobjede na gostovanjima i nastavili borbu za 4. mjesto.

Tim iz Viga je bio bolji od Granade sa 2:0, istim rezultatom je "žuta podmornica" savladala Sosijedad na "Anoeti", pa je razlika ostala ista - Selta i dalje ima bod više...

Takođe sa 2:0 je Atletik pobijedio Levante u Baskiji...

Rezultati

Malaga - Atletiko M. 1:0 (Čarls 86)

Real M. - Rajo 10:2 (Danilo 3, Bejl 25, 41, 61, 70, Ronaldo (penal) 30, 53, Benzema 48, 79, 90 - )Amaja 10, Hosabed 12).

Atletik B. - Levante 2:0 (San Hose 55, Vilijams 82)

Granada - Selta 0:2 (Oreljana 21, Aspas 45)

Sosijedad - Viljareal 0:2 (Suares 27, 88)

Subota

Valensija - Hetafe 2:2

Betis - Sevilja 0:0

Deportivo - Eibar 2:0

Espanjol - Las Palmas 1:0

Odloženo

Sporting Hihon - Barselona

Tabela

Bonus video: