Poraz ženske reprezentacije od Bosne i Hercegovine

117 pregleda 2 komentar(a)
Ženska fudbalska reprezentacija Crne Gore, Foto: Fscg.me
Ženska fudbalska reprezentacija Crne Gore, Foto: Fscg.me
Ažurirano: 03.03.2018. 18:22h

Ženska seniorska fudbalska reprezentacija Crne Gore poražena je danas u Polači, u prijateljskom meču, od Bosne i Hercegovine 2:1.

To je drugi poraz crnogorske selekcije, nakon što su u srijedu izgubile od Hrvatske 5:0.

Selektor Marić kazao je da je ostvareno sve ono što je planirano kada su zakazani mečevi sa selekcijama Hrvartske i Bosne i Hercegovine.

"U veoma dobrim uslovima odradili smo četiri treninga i odigrali dva meča protiv ekipa koje su, u ovom momentu, dosta kvalitetnije od nas. Oba rivala su u takmičarskom tonusu jer učestvuju u kvalifikacijama za Svjestko prvenstvo", kazao je Marić.

On je, komentarišući duel sa BIH, kazao da je crnogorska selekcija poslije drugog pogotka odigrala konkretno, postigla pogodak i imala još nekoliko dobrih situacija.

"Popravili smo utisak u odnosu na prvi meč, što je još jedna pozitivna stvar. Mi smo u fazi formiranja selekcije za kvalifikacije koje počinju tek u septembru naredne godine, pa nam je u ovom momentu rezultat u drugom planu. Dosta prostora dali smo veoma mladim igračicama i zadovoljni smo načinom na koji se one uklapaju u našu najbolju selekciju", rekao je Marić.

Bosna i Hercegovina – Crna Gora 2:1

Polača - Stadion Bićina. Sudija: Jelena Pejaković. Strijelci: Milena Nikolić u 9. i Alisa Spahić u 14. minutu za BiH, Tamara Bojat u 21. za Crnu Goru. Žuti kartoni: Edina Husić, Marina Lukić, Lidija Kuliš, Milena Nikolić (BIH), Maja Šaranović, Slađana Bulatović (Crna Gora).

BIH: Envera Hasanbegović, Dajana Spasojević, Mira Spahić, Marija Aleksić, Antonela Radeljić (Mejrema Medić), Edina Husić (Aida Hadžić), Marina Lukić (Nikolina Vujadin), Lidija Kuliš, Alisa Spahić, Milena Nikolić, Valentina Šakotić.

Crna Gora: Ivana Čabarkapa (Ines Obradović), Tamara Tošić, Milica Šebek (Biljana Vraneš), Maja Šaranović, Slađana Bulatović, Helena Božić, Miljana Rondović (Jadranka Pavićević), Jelena Karličić (Irena Bjelica), Jelena Vujadinović (Marija Vukčević), Tamara Bojat (Jovana Brašnjo), Armisa Kuč. Selektor: Mirko Marić.

Bonus video: