Poslije žrijeba smo pomislili: Zar opet oni?

„Svi u Čelsiju su poslije žrijeba pomislili: Ne, ne PSŽ, ne opet oni. I dalje pamtimo prošlu sezonu. Znamo da je PSŽ jedan od timova od kojih se svi plaše ove sezone, na nivou je Reala i Barselone”, rekao je Azar
0 komentar(a)
Tijago Silva, Foto: Reuters
Tijago Silva, Foto: Reuters
Ažurirano: 15.02.2016. 15:10h

Krilni napadač Čelsija Eden Azar priznao je da njegov tim strepi uoči duela sa Pari Sen Žermenom u osmini finala Lige šampiona.

Dva tima prvi meč igraju u utorak u Parizu, a ovom im je treća sezona u nizu da se sastaju u nokaut fazi.

Englezi su prije dvije godine bili bolji u četvrtfinalu, PSŽ se lani revanširao u osmini finala i sada je favorit protiv posrnulog giganta iz Londona.

„Svi u Čelsiju su poslije žrijeba pomislili: Ne, ne PSŽ, ne opet oni. I dalje pamtimo prošlu sezonu. Imali smo prolazak u svojim rukama, igrali na ‘Stamford Bridžu’, PSŽ je imao igrača manje, ali smo sve uništili primivši dva gola poslije kornera. Znamo da je PSŽ jedan od timova od kojih se svi plaše ove sezone, na nivou je Reala i Barselone”, rekao je Azar.

Dok se Čelsi muči u Premijer ligi, PSŽ suvereno korača ka četvrtoj uzastopnoj tituli u Francuskoj.

„Timovi idu na ‘Park prinčeva’ svjesni da mogu biti pregaženi. Može li se to dogoditi i Čelsiju? Sve je moguće. Ali mi smo i dalje tim pun sjajnih i talentovanih individualaca. Ne optisujte nas još. PSŽ je favorit, ali...”, ostao je zagonetan Belgijanac.

Bonus video: