Potvrđeno da Fiorentina nije posthumno produžila ugovor sa Astorijem

Malago, koji obavlja i funkciju komesara lige, juče je saopštio da je odluka Fiorentine da produži ugovor kapitenu zvanična, iako je u pitanju bila medijska spekulacija
0 komentar(a)
Malago, Foto: Reuters
Malago, Foto: Reuters
Ažurirano: 06.03.2018. 12:11h

Predsjednik Italijanskog olimpijskog komiteta Đovani Malago kazao je danas da će svi timovi Serije A u narednom kolu na teren izaći u majicama sa likom Davidea Astorija, u znak sjećanja i poštovanja prema iznenada preminulom kapitenu Fiorentine.

Malago je, međutim, današnje obraćanje javnosti iskoristio i da se izvini, zato što je juče prenio lažnu vijest da će Fiorentina posthumno produžiti ugovor sa Astorijem i zaradu preusmjeriti njegovoj porodici.

"Žao mi je što sam nasjeo na lažnu vijest i što sam je pretvorio u zvaničnu. Fiorentina će uraditi nešto za Davideovu porodicu, to je sigurno, ali o tome će odlučiti kasnije i neće objavljivati šta će to biti. Odluku kluba trebalo bi poštovati", rekao je Malago.

Malago, koji obavlja i funkciju komesara lige, juče je saopštio da je odluka Fiorentine da produži ugovor kapitenu zvanična, iako je u pitanju bila medijska spekulacija.

Bonus video: